📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
czekam na maćka vs komputer
Co ci hamburgeranie wiedzą o upuście wkurwienia. Tu dopiero widać moc:
PS niech tylko jakiś gimbus spyta z jakiego to filmu, to zajebie.
PS niech tylko jakiś gimbus spyta z jakiego to filmu, to zajebie.
ta pacjentka 00:59 wygląda naprawdę przerażająco hehe
Jak zobaczyłem Griswold'a czyli Chevy Chase'a to jakoś mi się skojarzyło...
Powinien znaleźć się w tym filmie fragment filmu Scarface w którym Al Pacino daje upust emocjom przez strzelanie do wszystkich w swojej will, albo inny fragment
czasem sam mam ochotę tak porozkurwiać wszystko co znajduje się w zasięgu wzroku... tylko za biedny jestem na to ;x jakbym był bogaty to bym sobie zbudował specjalny pokój do rozpierdalania ^.^ chociaż z tego co pamiętam to są firmy które wynajmują takie mieszkania "do rozpierdolenia"... fajna sprawa, w Polsce trzeba by coś takiego zrobić, jakby było w miarę tanie to pewnie spotkałoby się z dużym zainteresowaniem ze strony wkurwionych Polaków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów