📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
też kurwa zjeby na tych przejściach czasami, widzieli, że się ślizgał to i tak się wpierdole mu przed maskę...
nie dość, że wpierdala mu sie na maske, to jeszcze sie bulwersuje
co za pała, gościu autem nie zapierdalał, zwalniał ładnie przed przejściem i zabrakło mu 20cm - reszta ludzi poczekała a ten kutas idzie i jeszcze fochy - kamaz powinien go pierdolnąć jak przechodził przez 2gi pas ruchu
Gdyby takie rzeczy działy się tylko w Rosji...
A tu nie! Takiego chuja! Ostatnio dohamowywałem się na przeciwległy pas, na lodzie, bez durną matkę z wózkiem, gadającą przez telefon, która zaraz po zobaczeniu zielonego postanowiła się wpierdolić na przejście nie bacząc na warunki atmosferyczne, ani nie spoglądając na drogę...
A najgorsze, że jebniesz takiego imbecyla i wszyscy na świecie powiedzą, że to wina kierowcy "bo napewno zapierdalał!"
Kutasy jebane, przechodnie pierdoleni...
A tu nie! Takiego chuja! Ostatnio dohamowywałem się na przeciwległy pas, na lodzie, bez durną matkę z wózkiem, gadającą przez telefon, która zaraz po zobaczeniu zielonego postanowiła się wpierdolić na przejście nie bacząc na warunki atmosferyczne, ani nie spoglądając na drogę...
A najgorsze, że jebniesz takiego imbecyla i wszyscy na świecie powiedzą, że to wina kierowcy "bo napewno zapierdalał!"
Kutasy jebane, przechodnie pierdoleni...
obaj tak samo winni
jeden widzi przejście w robi co może żeby na nie wjechać, a pieszy koniecznie chciał być potrącony
jeden widzi przejście w robi co może żeby na nie wjechać, a pieszy koniecznie chciał być potrącony
no niestety są przechodni którzy nie uważają a patrzą raczej żeby wyłudzić
miałem tak samo w sochaczewie jak dwie małolatki na oko 17 lat wjebały się bez patrzenia na pasy. Było tyle śniegu że na hamulcu przejechałem ok 10m. szły w kierunku mojego pasa (od lewej do prawej) więc byłem zmuszony skręcić. Zatrzymałem się na chodniku a te kurwy poszły nawet nie widząc co się dzieje na drodze.
Kto się tak wpierdala na przejścia? Ludzie bez prawa jazdy.
W momencie w ktorym typ zerwal by mi cos z auta to dal bym gaz do dechy u troche go przewiozl na masce. Potem wysiadl i jeszcze dobrze przekopal zeby sie debil nauczyl kto ma pierwszenstwo.
ferro napisał/a:
też kurwa zjeby na tych przejściach czasami, widzieli, że się ślizgał to i tak się wpierdole mu przed maskę...
Najbardziej to tak lubią mamusie z wózkami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów