📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Inwalida cudownym sposobem nagle ozdrowiał. Powinien jej jeszcze piwo postawić
Ludzi na tych wózkach powinno się utylizować, jak można być tak kurwa leniwym, żeby kupić to gówno.
porażką jest, że w UK widuje nawet nieotyłych trzydziestolatków na tych skuterkach. 21 wieku nie da sie zrozumiec.
lorddiod napisał/a:
porażką jest, że w UK widuje nawet nieotyłych trzydziestolatków na tych skuterkach. 21 wieku nie da sie zrozumiec.
Da się, szczególnie kiedy np. są po operacjach i nie mogą obciążać stawów. Tam taki wózek można wypożyczyć na czas rekonwalescencji i funkcjonować, nie tak jak w Polsce.
Da się, szczególnie kiedy np. są po operacjach i nie mogą obciążać stawów. Tam taki wózek można wypożyczyć na czas rekonwalescencji i funkcjonować, nie tak jak w Polsce.
Tyle, że oni ich używają bo nie chcą się "zmęczyć" chodząc..
Co to kurwa jest prarch?
otyłość jest obrzydliwa a robienie z siebie jeszcze inwalidy przez swoje własne lenistwo i głupotę jeszcze gorsze.. jak można doprowadzić sie do takiego stanu? jak można tak żreć i żyć? przecież to nawet nie jest życie tylko wegetacja.. ja nie każe wszystkim nagle dbać o figurę jak na okładkach magazynów ale roztyć sie do takiego poziomu żeby jeździć na wózku to jest chore..
No kurwa ! Wszystko pokazane w South Park to prawa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów