📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Niezłego fejka wrzuciłeś.
1.Któy biznesmen jeździ takiim gratem?
2. Specjalnie wziął takiego grata żeby go rozwalić.
3.Dlaczego przechodnie nie reagują na to co robi?( przy stoliku, Ten w aucie).
4.Jak rzucił telefonem to dlaczego nikt nie biegł go wziąść?( no może nikt by nie wziął, w polsce to 2 sek i już po nim ; ])
5.Te reakcje przechodniów....
4.Jak rzucił telefonem to dlaczego nikt nie biegł go wziąść?( no może nikt by nie wziął, w polsce to 2 sek i już po nim ; ])
mario-s3 napisał/a:
Wziął samochód od syna, gdyż jego rano nie odpalił. Po drodze jego transport padł i to go skłoniło do zachowania przedstawionego na filmie.
W jego firmie mieli dużo pracy, wiec nikt po niego nie pojechał autem firmowy, a transportem publicznym nie lubił jeździć.
mario-s3 napisał/a:
To proste - uważają go za człowieka nieobliczalnego, boją się go i nie podchodzą. Wolą nie ryzykować.
mario-s3 napisał/a:
Kurwa, wziąć, nie wziąść.
Ładnie drzwi wyjebał
Serio z was takie tępe chuje ? No chyba kurwa jasne, że filmik zrobiony dla beki Nie widzicie, że film kręcony jest z wielu kamer ?
Tracę nadzieję w przyszłość tego narodu...
Tracę nadzieję w przyszłość tego narodu...
Zadzwonił do żony:
B - Kochanie co na obiad?
Ż - Szpinak!
B - Czy ja wyglądam na konia żeby trawę wpierdalać? Chce schabowego!
Ż - Ale przyjeżdza moja mama a ona lubi szpinak...
Także reakcja zrozumiała
B - Kochanie co na obiad?
Ż - Szpinak!
B - Czy ja wyglądam na konia żeby trawę wpierdalać? Chce schabowego!
Ż - Ale przyjeżdza moja mama a ona lubi szpinak...
Także reakcja zrozumiała
fake 100%
i do tego dziwnym trafem nagrywane od poczatku jego rozmowy tez z kilku róznych miejsc
fake 100%
fejk jak chu.... przeciez taki grubas zanim by drzwi wyrwal by sie zasapal!!! to nawet pudzian by w tak szybkim czasie nie rozjebal tego samochodu a co mowic taki kurwa lamus!!??!?!
No i ch*j że fejk. Ważne że zajebiscie rozpierdziela samochód. Wszyscy pierdzielicie a jakby któryś dostał takie auto żeby rozjebać to byście sie cieszyli jak dzieci
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
@up
o tym samym pomyślałem! Koleś nawet podobny do tego ze "Slam"...
o tym samym pomyślałem! Koleś nawet podobny do tego ze "Slam"...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów