18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:02
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Els 2013-03-27, 0:19
Mam tego pecha, że jedynym większym i tanim sklepem w okolicy jest właśnie Biedra. Jak mam tam iść to już mnie szlag trafia - w sklepie syf ( wiadomo, ludzie to bydło i rozwalają wszystko, ale jakoś w innych sklepach nad tym panują), mało miejsca (niedługo będą te biedry wciskać w kioski ruchu), połowy towarów nie ma, nie dość, że przejścia są wąskie bo lokal mały to na samym środku dzień w dzień rozjebane palety z towarem, przejść nie idzie, i tak jest w każdej biedrze w której byłam. Jeszcze geniusze często wystawiają mrożonki na sam środek i zamiast je włożyć najpierw do zamrażarek to sobie kuźwa herbatkę wykładają albo inne makarony, a tamto se stoi i kapie. Już nieraz zatrułam się produktami z biedry, bo są źle przechowywane. A to pytanie o drobne to doprowadza to szewskiej pasji - w żadnej innej sieciówce tak nie ma, jakość w takim Lidlu czy innym Tesco zawsze mają drobne. Generalnie chodzę tam już tylko jak muszę, wolę tłuc się pół miasta i zrobić zakupy na spokojnie. Nie mówiąc już o tym, że ceny mają coraz wyższe, tak więc nie wiem czemu nie można tam płacić kartą, kiedy w tańszych dyskontach od nich jest taka możliwość.
Zgłoś
P................M 2013-03-27, 0:43
Ja robię zakupy w Biedronce i nie narzekam. Jest tak samo jak w innych sklepach tego typu
Zgłoś
NeverLie2Me 2013-03-27, 0:51
Pacuxx napisał/a:

NeverLie2Me

Nie kurwa że się nie chciało nosić teczki tylko niektórzy żeby sobie taką teczkę ponosić muszą zapierdalać właśnie w biedronkach, lewiatanach i innych chujowych sklepach. Sam pracowałem w takim sklepie we wakacje i weekendy roku szkolnego rok temu i powiem że gdym po każdym powrocie z "pracy" nie odurzał się marichunaen to wylądował bym w szpitalu dla obłąkanych w trybie natychmiastowym. Rodziny mój drogi się nie wybiera i nie na każdego czeka dobry strat w przyszłość, samochód od rodziców i opłacone mieszkanie więc proszę Cię skończ pierdolić bo pewnie jakbyś miał iść do takiej roboty bo rodzice np. by umarli to gwarantuje Ci nie wytrwałbyś dnia bo to jest robota dla ludzi o naprawdę mocnych nerwach

To teraz ja Ci coś powiem jak komu dobremu:

- praca wakacyjna to nie jest "2 lata poszukiwania pracy", ja w wakacje robiłem bardziej gówniane rzeczy niż pracowanie w sklepie. Ale wakacje to są wakacje, chcesz mieć na mariuane etc, to zapierdalasz.

- Osoby biedne mają to do siebie, że ciężko zapierdalają, ergo - stypendium naukowe jest, dalej, socjalne i każde inne możliwe - z racji rzeczonej wcześniej biedy. Do tego dochodzi kredyt studencki. I tu się można bardzo zdziwić, bo dostając te wszystkie zapomogi można wykręcić około 3k miesięcznie (sic!). Jesteś biedny i płaczesz to idziesz do Biedry. Jesteś biedny, ale obrotny, to już nie jesteś biedny.
Zgłoś
InzMamon13 2013-03-27, 0:58 1
A propos tego ze list "wkurwionego klienta" nie dotyczył kasjerów tylko kierowników , z reguły cała złość klienta skupia się na tym z kim ma 1 kontakt czyli z kasjerem , choć nie zawsze tak jest , na różnych ludzi się natrafia z reguły 99,9% klientów jest OK

Nie wstydzę się tego że mam ileś tam lat i pracuję w stonce (nawet odpowiadałaby mi taka praca gdyby odbywała się w cywilizowanych warunkach , nie w atmosferze upodlenia)
A Wszystkim studenciakom odnoszącym sukcesy zawodowe i uważającym że w Polsce w ogóle nie ma problemu bezrobocia gratuluję szczęścia (ewentualnie pleców lub znajomości)
W miejscu gdzie mieszkam nie ma pracy - może o tym między innymi świadczyć niedawna rekrutacja przeprowadzona w mojej stonce na którą przyszli ludzie w wieku 20 ,30 ,40 lat kobiety i mężczyzni..

..ok 40 chętnych na 1 miejsce kierownik miał cały stoc CV
Zgłoś
P................3 2013-03-27, 15:33
NeverLie2Me napisał/a:

To teraz ja Ci coś powiem jak komu dobremu:

- praca wakacyjna to nie jest "2 lata poszukiwania pracy", ja w wakacje robiłem bardziej gówniane rzeczy niż pracowanie w sklepie. Ale wakacje to są wakacje, chcesz mieć na mariuane etc, to zapierdalasz.

- Osoby biedne mają to do siebie, że ciężko zapierdalają, ergo - stypendium naukowe jest, dalej, socjalne i każde inne możliwe - z racji rzeczonej wcześniej biedy. Do tego dochodzi kredyt studencki. I tu się można bardzo zdziwić, bo dostając te wszystkie zapomogi można wykręcić około 3k miesięcznie (sic!). Jesteś biedny i płaczesz to idziesz do Biedry. Jesteś biedny, ale obrotny, to już nie jesteś biedny.

Tylko że jeśli chodzi o załatwianie tych wszystkich "dodatków" to więcej się uzapierdalasz z chodzeniem i załatwianiem tego niż jakbyś skoczył do sklepu i zapytał o robotę którą zazwyczaj dają Ci od kopa. Nie mowie że narzekam na brak kasy tylko wielu moich znajomych musi własnie w taki sposób zarabiać na utrzymanie siebie , mieszkania które wynajmują oraz wcześniej wspomnianej edukacji. I jakbyś przeczytał trochę bardziej ze zrozumieniem to byś nie napisał że pracowałem żeby mieć mariuhunaen tylko jarałem po robocie bo stres jaki tam doświadczałem i zmęczenie nie dało się niczym innym stłumić (przynajmniej ja inaczej nie potrafiłem) ale to były stare czasy dawno i nieprawda.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem