kopiesz pilke ? wpadla ci przez przypadek do ogrodka ? jestes potworem !!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
kopiesz pilke ? wpadla ci przez przypadek do ogrodka ? jestes potworem !!
Nie pierdolcie że gimbusy, skąd możecie to wiedzieć. Znam kolesia a babka pojebana, zamiast oddać piłkę... Każdemu może wpaść.
skad wy jestescie ? (mieszka przecierz koło was i niewie ) dziwna ta kobieta ciekawe skad sie ona jest ! trzeba bylo ja pogonic a nie gadac ale podobalo mi sie piwko leci
tylko ze to byla rozmowa przez domofon
Velture hejterze, to że ty dostałeś po ryju od starszego pana nie znaczy, że ludzie, którzy są bardziej ambitni od ciebie (zamiast siedzieć i napinać wolą pograć w nogę) muszą być gimbusami
@up, klasyk
Po wypowiedzeniu przez nią słów: "Zaraz tu będzie policja(...)" przyszło mi do głowy, że mogłaby się ów babka bezbłędnie sprawdzić w roli lektora. :dddddddd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów