kopiesz pilke ? wpadla ci przez przypadek do ogrodka ? jestes potworem !!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
kopiesz pilke ? wpadla ci przez przypadek do ogrodka ? jestes potworem !!
Te wszystkie jebane gimbusy powinny dostać po ryju od tego gościa z paru filmików wstecz co sie nie pierdolił i walił w ryja i już taki mocny nie był chłopaczek.
Do tego nawet nie potrafią używać kamery w telefonie....
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Do tego nawet nie potrafią używać kamery w telefonie....
"Ślimak winniczek nie ma kręgosłupa..."
Chora matka która "nie umie nawet" leżeć na łóżku??!! To co ona kurwa robi? Lata?!!
gimbusy z podlasia ftw
Te wasze gimbusy przynajmniej w piłkę grają a nie cały dzień siedzą przed komputerem. Weźcie mnie nie wkurwiajcie bo do księdza proboszcza z tym pójdę. A to że babci chamsko wprost nie nagrali to jeszcze o niczym nie świadczy.
ps: dla tych którzy będą mi cisnąć: i tak więcej razy tego nie będę przeglądał i na pewno tego nie przeczytam, więc
PS: lolshock.com/
ps: dla tych którzy będą mi cisnąć: i tak więcej razy tego nie będę przeglądał i na pewno tego nie przeczytam, więc
ja pierdole... szok...
Chujowo się ogląda bez dźwięku.
katana wa bushi no tamashi
kurwa to juz pograć nie można ? smutno. Dzisiaj szedłem sobie koło boiska gdzie zawsze gralismy i nigdy takiej sytuacji nie było żeby nawet źdźbło trawy tam wyrosło- zawsze ktoś haratał w gałę. A teraz całe boisko zarośnięte, psy tam wc mają.
też nie mają co robić chłopaki tylko grać w piłkę na dworze.. wstyd :<
ja mam chorą matkę która nie może nawet leżeć na łóżku ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów