📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To jak z reklamy T-Mobile: ''W naszym salonie dostajesz podwójnie................po ryju''
Sam się prosił o to popychając łysego więc dostał co chciał.
@up dokładnie, czasami jakieś wyszczekane kundelki przychodzą się wyładować na pracownikach jakiejś firmy. Na załączonym filmiku przekroczony został "boiling point" i klyent następnym razem dwa razy przemyśli, zanim zacznie sapać do większego
Rodzice i szkoła przez tyle lat nie nauczyła typa kultury, a tu sprzedawca dokonał tego w pół minuty. Brawo!
gówno prawda. w 0:18 widac jak sprzedawca przysuwa sie jakby chcial powiedziec 'telefon albo wpierdol', to on naruszył przestrzen osobista klienta. tez by mi sie nie podobalo gdyby jakis byczek sie do mnie tak dostawial. a że go pchnal to inna sprawa, pewnie znerwicowany chłystek
zauwazcie ze obaj maja ta sama podkoszulke firmowa..potem dochodzi trzeci z identyczna...na koncu pan ktory bije idzie w strone wejscia na jakas hale czy cos w tym stylu...to raczej obaj pracownicy sie pobili...nie ma piwa
Bridgwater88 napisał/a:
zauwazcie ze obaj maja ta sama podkoszulke firmowa..potem dochodzi trzeci z identyczna...na koncu pan ktory bije idzie w strone wejscia na jakas hale czy cos w tym stylu...to raczej obaj pracownicy sie pobili...nie ma piwa
Jesteś ślepy, przecież oni nie mają podkoszulek tylko koszulki i jesteś daltonistą bo nie widzisz, że ten co dostał wpierdol ma pomarańczową koszulkę, a ten co spuścił wpierdol ma czerwoną tak jak inny pracownik który przyszedł po tym jak się pobili. A do autora: Czemu nie wrzuciłeś filmiku normalnie tylko nagrałeś monitor i wrzuciłeś filmik?
ciekawa jestem co by powiedzieli te mądrala jak by sami dostali takie gongi na łeb,przychodząc z reklamacją..no jesli tak się traktować ma klijentów i obojetnie czy maja zasadnośc swoich racji to ja pierdole nie kupuję!!!!!wolę zęby mieć niż adidadi na stópkach...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów