Dave Mustaine wkurzony na fana, który pokazywał mu faka. (mieli krótkie problemy techniczne)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Rychu to lepiej załatwił. Jak ktoś przychodzi na koncert żeby pokazać artyście fucka to powinien dostać wpierdol, a paluchy mieć połamane - za chamstwo i za zabieranie miejsca komuś, kto naprawdę lubi wykonawcę.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
wyżywa się na fanach za to, że go z Metallki wyjebali. Cwel.
phoks napisał/a:
wyżywa się na fanach za to, że go z Metallki wyjebali. Cwel.
w dupie byles gowno widziales metallica to jeszcze wieksze gowno komercyjne
Hhahaha To się Rudy zezłościł. Mało mu do Ryśka papapapejjj "Wiecie co z nim zrobić"
Taki cwany, bo przed scena pelno ochroniarzy, zrzedla by minka rudzielcowi jakby na ulicy dostal wpierdol od tego goscia co go wyzywa...
Pierdzielicie jak potłuczeni...
I BONUS:
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
wiecie co z nim zrobić!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów