Bójka w banku lub urzędzie? Sam bym spróbował gdy wkurwienie sięga zenitu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
przecież to fake i do tego reklama......
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
W banku...?No kurwa jak najbardziej!!
W banku...?No kurwa jak najbardziej!!
szkoda, że fejk.
Zaraz TV.Mango założy tu konto i będzie się reklamowało jak "matura to bzdura" , albo "to sie wytnie"
(PS. to się wytnie oglądam tylko piątek the series, a na mature mam wyjebane od dawna)
BTW. czy szanowny moderator który usunął mój post ,mógłby na PW uzasadnić swoją decyzje ?? Czy słowo "wypierdalać z tymi reklamami" należy do słów zakazanych ??
Zaraz TV.Mango założy tu konto i będzie się reklamowało jak "matura to bzdura" , albo "to sie wytnie"
(PS. to się wytnie oglądam tylko piątek the series, a na mature mam wyjebane od dawna)
BTW. czy szanowny moderator który usunął mój post ,mógłby na PW uzasadnić swoją decyzje ?? Czy słowo "wypierdalać z tymi reklamami" należy do słów zakazanych ??
domage napisał/a:
czy szanowny moderator który usunął mój post ,mógłby na PW uzasadnić swoją decyzje ??
To akurat nie ja, ale myślisz, że nie mamy co robić tylko pw do userów słać?
Powód wpisałem a jak czytać nie potrafisz to już nie mój problem.
Nie ty decydujesz jakie materiały znajdują się na tym portalu, nie podoba się nie stawiaj piwa a swoje żale zostaw dla siebie.
Nie ty decydujesz jakie materiały znajdują się na tym portalu, nie podoba się nie stawiaj piwa a swoje żale zostaw dla siebie.
Fejk w chuj, ochroniarze-emeryci mają wszystko w dupie. Znajoma pracowała przy okienku w banku i był napad, oczywiście cisnęła przycisk alarmu, ale nikt się nie pojawił. Po wszystkim poszła do ochroniarza do kanciapy a on sobie w najlepsze siedział i powiedział że myślał że to jakieś ćwiczenia...
Ta firma nie ma nic wspólnego z providentem z tego co wiem.
Może i fake, może i reklama. Ale wiem jedno, sam zrobiłbym tam fest rozpierdol.
poczytałem o tej rekomendacji T. niezle kogoś powaliło, jak to wprowadzą to będzie kiszka z kredytem...swoją drogą podziwiam, że ktoś zdecydował się dawać bez rekomendacji.
Może i fake, może i reklama. Ale wiem jedno, sam zrobiłbym tam fest rozpierdol.
poczytałem o tej rekomendacji T. niezle kogoś powaliło, jak to wprowadzą to będzie kiszka z kredytem...swoją drogą podziwiam, że ktoś zdecydował się dawać bez rekomendacji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów