📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po 1 nie osoby, a jedną osobę, po 2 gdyby go nie zaczepił kolo nawet by na niego nie spojrzał...
Jak mnie takie coś wkurwia, najpierw się wpierdalają tam gdzie nie trzeba, a potem pretensje do całego świata...
Jak mnie takie coś wkurwia, najpierw się wpierdalają tam gdzie nie trzeba, a potem pretensje do całego świata...
nie od tyłu...
Ty naprawdę nie widzisz, że szamocze się z jedną osobą? ja nie mówię o wyzwiskach...
no ale niech Ci będzie...
Ty naprawdę nie widzisz, że szamocze się z jedną osobą? ja nie mówię o wyzwiskach...
no ale niech Ci będzie...
atakuje jedną osobę-to,że typ się do niego pierwszy odezwał nie ma tutaj kurwa najmniejszego znaczenia-atak to atak
a prowokacja to prowokacja.widział że tamten kipi wewnętrznie i go zagaił ja to podciągam już pod prowokacje.to jakby podejść do kiboli danego klubu i kulturalnie zapytać po czym wnoszą że ich klub piłkarski jest najlepszy...jak jest ogień to można się poparzyć i nie ważne czy grzecznie podchodzisz i tak pizda na łeb się należy.jak mówi stare polskie przysłowie,,między wódkę a zagryzkę nie można się wpierdalać,,
Ej chwile! To jest murzyn czyli to jego wina
wszystko tylko nie parasol
@neoneron
nie rozumiem czemu bronisz czarnego, chyba że to jest twój i ci uciekł... w takim wypadku mógłbyś bronić swojego
nie rozumiem czemu bronisz czarnego, chyba że to jest twój i ci uciekł... w takim wypadku mógłbyś bronić swojego
no nyga sie prosi a ten koles zamiast mu wyjebac to go filmuje
Kurwa dziwnym nie jest, że go ten murzyn zaczął szturchać, skoro ten pieprzony okularnik prawie wsadził mu tą kamerę w dupę.
28 razy powtórzył back off Yeah !
przeciętny amerykaniec zna dwa słowa na krzyż. Ten zna akurat back off:D
W Polsce nie przeżyłby 5 min. nawet nie ze względu na wygląd skóry.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów