📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Nie wygląda on raczej na psa policyjnego, czy takiego co pogonił złodzieja z własnej posesji. Raczej jest to nieupilnowany pies bez kagańca który zaatakował przypadkowego przechodnia. W takim wypadku pies i właściciel do odstrzału.
Wszystko zależy od perspektywy bo jeżeli gryzie innego niż biały to wszystko jest w najlepszym porządku i to dobry Azorek ale jeśli gryzie białego to do odstrzału bo to wściekły i zły kundel jest
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Jaki wkurzony jak merda ogonem? Po prostu się bawi z typem.
-Ernest Hemingway
nwonigers napisał/a:
up jesli gryzcie napastnika to raczej nie do odstrzalu. za malo wiesz zeby sadzic kogokolwiek.
Nasze sądy też chuja wiedzą i mają dowodów, a sądzą.
Ja pierdole. Dlatego ZAWSZE trzeba mieć gaz w kieszeni. Albo cegłówkę :v
Czemu pies od razu do odstrzału? Takie zachowanie lub agresja ZAZWYCZAJ leży po stronie WŁAŚCICIELA. Choć wiadomo zdarzają sie pojeby tak jak u ludzi co widać po jednostkach na hardzie. I nie wiadomo o co chodziło. Może pies został zaatakowany? Albo to murzyn leży?
Owczarek bez powodu nie atakuje, coś musiał mu odjebać, że aż tak go wkurwił.
Powód może być błahy, pies to pies.
Przed wydaniem wyroku trzeba porównać zeznania każdej ze stron
@wszyscy powyżej.
Prawnicy jebani się znaleźli...
Mnie tam zastanawia, dlaczego ta pizda co siedzi w samochodzie, nie przejechała tego owczarka, bo okazję miała...
Prawnicy jebani się znaleźli...
Mnie tam zastanawia, dlaczego ta pizda co siedzi w samochodzie, nie przejechała tego owczarka, bo okazję miała...
Psy ni atakuja dobrych ludzi. Musiał mieć czarne sumienie jak smoła i piesio to wyczuł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów