Może vlogerka/yutuberka/modelka chciała za darmo jechać.
Każdy myślący człowiek jest ateistą.ale się zagotowałem kurwa AAAAAAAAAA. Jak bym cela dorwał z swoje łapy, jak bym był przy takiej sytułacji to bym chuja złapał i rzucał jak halk lokim o asfalt, zero zaszunku dla takich.... zresztą nie wiem jak to nazwać napewno, wiem tylko że napewno nie można go nazwać mężczyzno ;//
ale się zagotowałem kurwa AAAAAAAAAA. Jak bym cela dorwał z swoje łapy, jak bym był przy takiej sytułacji to bym chuja złapał i rzucał jak halk lokim o asfalt, zero zaszunku dla takich.... zresztą nie wiem jak to nazwać napewno, wiem tylko że napewno nie można go nazwać mężczyzno ;//
Fachowo te pasożyty nazywa się influenserami.
ale się zagotowałem kurwa AAAAAAAAAA. Jak bym cela dorwał z swoje łapy, jak bym był przy takiej sytułacji to bym chuja złapał i rzucał jak halk lokim o asfalt, zero zaszunku dla takich.... zresztą nie wiem jak to nazwać napewno, wiem tylko że napewno nie można go nazwać mężczyzno ;//
[ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf / || echo *Click*ale się zagotowałem kurwa AAAAAAAAAA. Jak bym cela dorwał z swoje łapy, jak bym był przy takiej sytułacji to bym chuja złapał i rzucał jak halk lokim o asfalt, zero zaszunku dla takich.... zresztą nie wiem jak to nazwać napewno, wiem tylko że napewno nie można go nazwać mężczyzno ;//
Chyba cie posrało. Baba nie chce wyleźć, z jego taksówki, a własność rzecz święta. Do tego pewnie jeszcze pyskuje. dostała więc to na co zasłużyła. Jeszcze się żadnej od lekkiego zebrania po łbie nic wielkiego nie stało. Są nawet religie które zalecają okazjonalny wpierdziel, co by się baba nie biesiła. Chyba nie jesteś islamofobem, antysemitą czy innym rasistą?