📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pajęczy zmysł to był może w pierwszej połowie filmu.
W drugiej zachowuje się jak typowy ministrant po spotkaniu z księdzem.
Ale debil! Nawet takie dno jak pisowska telewizja potrafi nagrywać filmy w poziomie.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Raczej z lewakiem. Zbokiem (sodomitą, pedofilem etc.) wśród księży jest 1 na 10000, a wśród lewaków 100 na 10000.
Kto nie miał 10 lat i nie robił podobnych sztuczek niech pierwszy rzuci kamieniem. Bawił się ktoś kiedyś w berka na krawędzi dachu 10 piętrowego bloku?
janlew napisał/a:
Raczej z lewakiem. Zbokiem (sodomitą, pedofilem etc.) wśród księży jest 1 na 10000,.
Chyba kpisz, przecież u pedryli w sukienkach jak sie dowiedzą o wpadce kumpla z jakimś dzieciakiem, to wszyscy go kryją.
A wiec zbokiem/ sodomita wśród księży jest 10000 na 10000
Nyrewesa napisał/a:
Kto nie miał 10 lat i nie robił podobnych sztuczek niech pierwszy rzuci kamieniem. Bawił się ktoś kiedyś w berka na krawędzi dachu 10 piętrowego bloku?
Ja z 11 skakałem na obiad, jak Mama wołała
janlew napisał/a:
Raczej z lewakiem. Zbokiem (sodomitą, pedofilem etc.) wśród księży jest 1 na 10000, a wśród lewaków 100 na 10000.
A co twój stary ksiądz ci podał te statystyki?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów