Czyli jak powinni to zrobić od początku, a nie bawić sie w wędrówkę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Bardziej mi się podobało w ang wersji, spolszczone nie jest już takie fajne
zamiast "ty strzelałeś ty przynieś" powinno być: Znasz prawo Pascala? Kto strzela ten zapierdala!
Niech mi ktoś wytłumaczy, tak na zdrowy rozsądek, na chuj oni się pierdolili idąc taki kawał, skoro mogli po prostu przywołać jednego z tych wielkich orłów i polecieć do tego wulkanu?
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan napisał/a:
Niech mi ktoś wytłumaczy, tak na zdrowy rozsądek, na chuj oni się pierdolili idąc taki kawał, skoro mogli po prostu przywołać jednego z tych wielkich orłów i polecieć do tego wulkanu?
Żeby wszystko było proste jak BongMan
BongMan napisał/a:
Przez misclicka postawiłem ci piwo...
A dlatego się pierdolili, bo oko cały czas patrzyło i gdyby sobie tak poleciał nagle orzeł do mordoru, to wcale by to nie było podejrzane i wcale nazgule by nie zareagowały...
Dałbym piwo ale nie chce mi się spowrotem przewijać w górę. ;D
Hehe właśnie oglądam "Bractwo Pierścienia" i po obejrzeniu sceny "Szybko zmykamy z ulicy ,bo czarny jeździec nas goni" zamierzam zrobić parodię - scena krycia się przed czarnym jeźdcem i mój tekst sprzed 3 lat z kawału domofonowego "okej kurwa spierdalamy".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów