📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i zaś od początku..
W niektórych książkach i filmach nielogiczne postępowanie bohaterów razi, ale we "Władcy" to już jest kurwa apogeum
Zamiast wysyłać dwóch kurduplów mógł Gandalf polecieć z pierścieniem na orle.
@up Faktycznie, zawsze dziwiło mnie dlaczego nie może wziąć jebanego gigantycznego orła i polecieć wrzucić ten pierścień.
A kojarzycie może takie wielkie stworzenia zwane Skrzydlatymi bestiami? To te, których dosiadały mroczne typy w kapturach Jak sądzicie, wielki orzeł dałby radę?
Dlaczego...9 jebanych Nazguli (W tym prze koks Czarnoksiężnik z Angmaru którego spell rozjebał bramę podczas oblężenia Minas Tirith),Wielkie Oko widzące jebitnego orła,cała armia Isengardu i Mordoru, Saruman i jego fireballe ewentualnie mógłby przywołać zajebistą burzę jak podczas przeprawy Drużyny Pierścienia przez Caradhras...Przecież Gandalf był słabszy od Sarumana dopiero po walce w Morii dostał Power upa
Weźcie przeczytajcie książki, zamiast pisać takie pierdoły w komentarzach...
Kurwa ciągle spotykam się z argumentem że mogli polecieć na orłach, nie nie mogli bo orły słuchały się Manwego, a Valarowie tylko w naprawdę w przejebanych sytuacjach pomagali ludom z śródziemna.
Kazać im przeczytać całego władcę to przesada, ale mogliby chociaż film uważnie obejrzeć, chociaż pierwszą część. Gandalf nie mógł wziąć pierścienia, bo bał się że mu odjebie i zostanie drugim Sauronem, tak samo Galadriela. Cały ten pomysł z wpieprzeniem pierścienia do wulkanu padł na chacie u agenta Smitha, i miał być wykonany pod absolutną przykrywką. Mało to memów z młodym Eddardem Starkiem - 'One doesn't simply walk into Mordor'. Dopiero później im się wszystko posypało, a cały misterny plan poszedł w pizdu kiedy Eddard stwierdził, że szkoda psuć taką ładną błyskotkę. A na orłach latali jak już im się konkret dupa paliła, i to dosłownie biorąc pod uwagę jak zeszli z tego wulkanu.
Dziękuję, pozdrawiam.
Dziękuję, pozdrawiam.
@up,up
Czasem Radagast nie miał nad nimi władzy?
Po za tym na początku filmu Gandalf mówi że się boi wziąć pierścień bo mu odjebie.
Jedyną osobą w Śródziemiu na którego moc pierścienia nie działała był Tom Bombadil...
Czasem Radagast nie miał nad nimi władzy?
Po za tym na początku filmu Gandalf mówi że się boi wziąć pierścień bo mu odjebie.
Jedyną osobą w Śródziemiu na którego moc pierścienia nie działała był Tom Bombadil...
Jak dla mnie to ten gif pokazuje, że Frodo zapomniał o tym pierścieniu... Nie rozumiem, waszego szukania alternatywnego zakończenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów