📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
koleś chyba wkradł się do banku spermy i chciał zostawić po sobie pamiątkę
ostry popierdoleniec. druga sprawa, że każdy rozsądny włamywacz działa w taki sposób, aby pozostawić jak najmniej śladów po sobie. tutaj mamy przykład totalnego kretyna.
Geniusz Zbrodnii był tak szczęśliwy z tego, że jego genialny plan włamu się udał, że postanowił od razu to uczcić małą sesyjką masturbacji
"A huj mają odciski to i DNA zostawie.."
No coś niektórzy tak mają, że w dzikich miejscach dzikują...
Ja zawsze za gnoja sąsiadowi w wakacje wskakiwałem na żaglówke z rana do kabiny i zalewałem farbą poduszki. Inna każdego dnia. Czemu ? Huj go wie.... dzicz mnie ogarniała..
No coś niektórzy tak mają, że w dzikich miejscach dzikują...
Ja zawsze za gnoja sąsiadowi w wakacje wskakiwałem na żaglówke z rana do kabiny i zalewałem farbą poduszki. Inna każdego dnia. Czemu ? Huj go wie.... dzicz mnie ogarniała..
szkoda oglądać
Prawie ukrył się pod peruką justina bimbera, erekcja go zdradziła, hahah Złodziej z pasją
z chujem nie ma żartów
Skrót filmu: typ wchodzi przez okno, przetrzepał cały asortyment w magazynie, nic nie znalazł i wyszedł.
On jest leworęczny, z takim mozna sie witac.
W tym sklepie pracuje najlepsza dupa na dzielnicy.
Sam fakt przebywania w miejscu gdzie ona zawsze siedzi tak go rozpalił, ze musiał freda zmarszczyć.
Dobrze, ze krzesła nie lizał.
Sam fakt przebywania w miejscu gdzie ona zawsze siedzi tak go rozpalił, ze musiał freda zmarszczyć.
Dobrze, ze krzesła nie lizał.
wpierdolił sie do sklepu zwalić sobie konia ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów