Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciągle używasz zwrotu "lewactwo", jakbyś miał na myśli całe KO, lewice i 2050. To tak jakbym ja używał słowa "prawactwo" odnośnie wszystkich z PiS i Konfederacji. Nie ukrywam że bliżej mi do poglądów centrolewicowych ale to nie oznacza że popieram te idiotki z lewicy.
Zawsze staram się wybierać mniejsze zło, bo innego wyboru nie mam. Głosowałem już na PO, Nowoczesną, 2050 i raz nawet na Konfederacje, ale na PiS na pewno nie zagłosuję, właśnie przez takie wybitne persony jak Kamiński, Obajtek, Matecki itp (tak wiem że w KO też znajdą się rodzynki). Co nie znaczy że żywię jakąś pogardę do wyborców prawej strony, wręcz przeciwnie, uważam że każdy ma prawo do własnych poglądów i dość już tej wojny Polsko-Polskiej.
Lewactwo to co innego niż lewica, używam tego pojęcia jako zamiennika amerykańskiego "woke", czyli te wszystkie neomarksistwoskie ruchy BLM, LGBT, zielony, niebieski i czerwony ład, ślad węglowy, multikulti itd. To rozumiem pod pojęciem lewactwa i Trzaskowski według mnie jest najwierniejszym uosobieniem tej plagi. Ja sam mam poglądy lewicowe, a przynajmniej takie jakie były traktowane jako lewicowe 20 lat temu. Byłem antyreligijny i antyklerykalny, i naprawdę znacznie bardziej wole tę naszą polską ciemnotę ze wsi niż te kurwy neomarksistowskie.
Lewactwo to co innego niż lewica, używam tego pojęcia jako zamiennika amerykańskiego "woke", czyli te wszystkie neomarksistwoskie ruchy BLM, LGBT, zielony, niebieski i czerwony ład, ślad węglowy, multikulti itd. To rozumiem pod pojęciem lewactwa i Trzaskowski według mnie jest najwierniejszym uosobieniem tej plagi. Ja sam mam poglądy lewicowe, a przynajmniej takie jakie były traktowane jako lewicowe 20 lat temu. Byłem antyreligijny i antyklerykalny, i naprawdę znacznie bardziej wole tę naszą polską ciemnotę ze wsi niż te kurwy neomarksistowskie.
Masz trochę racji, ale ja głęboko wierzę że ten cały absurd który wymieniłeś się w końcu skończy, z tak prozaicznej przyczyny że będzie nie opłacalny. Tak jak było z aferą z SweetBaby, kiedy gracze zagłosowali portfelem i teraz ByeByeSweetBaby. Tak samo będzie z zielonym ładem i pojebanym feminizmem 4 fali, po prostu hajs się przestanie zgadzać.
Masz trochę racji, ale ja głęboko wierzę że ten cały absurd który wymieniłeś się w końcu skończy, z tak prozaicznej przyczyny że będzie nie opłacalny. Tak jak było z aferą z SweetBaby, kiedy gracze zagłosowali portfelem i teraz ByeByeSweetBaby. Tak samo będzie z zielonym ładem i pojebanym feminizmem 4 fali, po prostu hajs się przestanie zgadzać.
Tylko wiesz, że historia pokazuje, że taka droga prowadzi przez niesamowitą biedę i głód a ostatecznie krwawą rewolucję lub wojnę? Niektórzy nawet twierdzą, że zapaść państw i redukcja populacji to konieczne poświęcenie, aby zbudować nowy rząd globalny. Nie wspomnę o tym, że w międzyczasie Chińczycy nas zjedzą. Będziemy żyli jak PRLu z tą różnicą, że będziemy z wypiekami na twarzy oglądali jak żyją ludzie w Chinach.
Swoja droga ciekawe, czy jak ustrzelisz murzyna to trzeba wzywać karawan, czy po prostu przyjeżdża śmieciarka ?
Martwe zwierzęta powinny być utylizowane w specjalnie do tego celu przeznaczonych placówkach. Nie wolno truchła tak poprostu wyjebać do kubła.
Przynajmniej tak jest w Polsce.
Tymczasem prawa ręka HGW umoczonej po uszy w dziką reprywatyzację w Warszawie i śmierć Jolanty Brzeskiej to dla Ciebie spoko człowiek na prezydenta?
Tak jeszcze apropo reprywatyzacji to wczoraj #wolneSądy uniewinniły wszystkich oskarżonych w aferze reprywatyzacyjnej:
warszawa.tvp.pl/83665468/reprywatyzacja-w-warszawie-uniewinnienie-oskarzonych
Tak jeszcze apropo reprywatyzacji to wczoraj #wolneSądy uniewinniły wszystkich oskarżonych w aferze reprywatyzacyjnej:
słyszałem własnie o tym dziś, co więcej dziś czytałem komentarz na tiktoku leminga który głosuje na trzaska " musi wygrac trzaskowski to wtedy skonczy się rozdawnictwo 800+ i 13-14stki" xD te lemingi tuska nadal myślą ze PO jest za niskimi podatkami i nie rozdawnictwem, chyba nadal wierzą w to jak tusek w 2006 mowił ze jak ktoś w jego rzadzie podwyższy podatki to odrazu go zwolni xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów