Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko broń palna powstrzyma ten epokowy atak dzikich ras na białych ludzi.
Jebany kompost społeczny.
Zawsze mnie śmieszy ile warci są dla siebie tacy złodzieje, gdy jeden jest ranny lub umiera, drugi ma go w piździe i spierdala. Moralność na poziomie małpy.
Jebany kompost społeczny.
Przecież to przestępcy, odpady społeczne u nich moralność nie istnieje
Zapewne ten co spierdolił modli się o śmierć tego drugiego. Bo jak przeżyje pewnie go sypnie
Załatwił temat po kosztach. W USA popularna 9mm kosztuje 1 $/szt. Tak mówią w internetach.
W Polsce 9mm kosztuje 0.90-1.20 zł/szt
Takie prawo jak w Texasie jest potrzebne wszędzie tam gdzie żyje biały człowiek.
Problem z powszechnym dostępem do broni jest taki, że staje się ona powszechna tj. negroidy też mają łatwiejszy do niej dostęp. Taki sebiks co chandluje dragami a nie był karany też sobie klamkę kupi, rozumiesz? Jedyny sens upowszechnienia broni to obrona przed napaścią ZSRR
Takie prawo jak w Texasie jest potrzebne wszędzie tam gdzie żyje biały człowiek.
Tymczasem ludzie w Polsce: "O! Zagłosuję sobie na Trzaska, taki przystojny i uśmiechnięty. W telewizji dobrze o nim mówia. Byle nie PiS!"
A potem BLM i za podniesienie ręki na murzynka 10 lat w kamieniołomach. Co się stało?
Tymczasem ludzie w Polsce: "O! Zagłosuję sobie na Trzaska, taki przystojny i uśmiechnięty. W telewizji dobrze o nim mówia. Byle nie PiS!"
A potem BLM i za podniesienie ręki na murzynka 10 lat w kamieniołomach. Co się stało?
Standardowo, każdy temat jest dobry żeby wpierdzielić coś o polityce od siebie.
Żadna partia w Polsce nie uprości dostępu do broni, bo się będzie kurwa bać że jakiś Kowalski weźmie glocka i któregoś z nich w końcu ustrzeli.
Twój ukochany PiS również.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów