Trochę śmieszności w tym smutnym świecie. Włamywacz wybił szybę, zabrał co mógł,uciekł ... ktoś z rana wywalił całą szybę żeby nie szpecić krajobrazu, kelnerka o tym nie wiedziała i chciała zrobić oparcie się o nią. Skutek był jeden.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy powiedzenie Arbeit macht frei ma sens w jej przypadku?
@uho82 ona sie nie opierala tylko chciala sobie dupa otworzyc drzwi. nigdy tak nie robiles?
IOI napisał/a:
@uho82 ona sie nie opierala tylko chciala sobie dupa otworzyc drzwi. nigdy tak nie robiles?
Żeby dupą otworzyć, trzeba się najpierw o nie oprzeć
To jest brak czucia w dupie. Chyba. To moje przypuszczenia. Od razu piszę, że nie znam się na tym wy zboki.
Drzwi otwierają się do wewnątrz, wynika z filmiku. A w każdym razie "do wewnątrz również".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów