Orkney, Południowa Afryka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Orkney, Południowa Afryka.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w RPA publicznie nawołuje się do mordowania białych ludzi... ale to nie jest rasizm. Rasizm jest wtedy kiedy w filmie o średniowiecznej Anglii jest za mało murzyńskich księżniczek i rycerzy! kurwa jego mać!
Tyle dowodów materialnych oraz naukowych za tym by wprowadzić odstrzał czarnych na rzecz dobra ludziom, i nic.
Biali powinni wyjechać z Afryki. Zastawić czarnuchów samym sobą. Sami sie pozabijają.
ŻóltoCzarnyŻydPedał napisał/a:
Biali powinni wyjechać z Afryki. Zastawić czarnuchów samym sobą. Sami sie pozabijają.
i jeszcze dodatkowo ją ogrodzić murem żeby żadna małpa się stamtąd nie wydostała
Kopernik2080 napisał/a:
ale to nie jest rasizm. Rasizm jest wtedy kiedy w filmie
Białym Afrykanerom wszystkie państwa Europy odmawiają statusy uchodźcy, twierdząc, że czarni nie mogą być źli.
[ Dodano: 2024-12-21, 21:40 ]
powinni wyjechać z Afryki.
Ale dokąd mają wyjechać? Żadne państwo ich nie przyjmuje. Poza tym sobie wyobraź - twój pradziad, dziad, ojciec budowali gospodarstwo i teraz masz to wszystko zostawić i szukać (gdzie???) nowego państwa do osiedlenia się z 10 000 $ w kieszeni.
To by im tam wtedy Chińczycy zrobili z dup jesień średniowiecza. Ale by było zajebiście.
Kopernik2080 napisał/a:
w RPA publicznie nawołuje się do mordowania białych ludzi... ale to nie jest rasizm. Rasizm jest wtedy kiedy w filmie o średniowiecznej Anglii jest za mało murzyńskich księżniczek i rycerzy! kurwa jego mać!
Dobrze prawi, polać mu
Jebac czarnyyyyych !! Jebac to scierwoooooo!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów