Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
" ale przez całe życie krzywda zwierząt z rąk ludzkich bardziej mnie ruszała niż losowe zdarzenia i dramaty zwykłych ludzi" Toś niedojebany podwójna moralność. Mnie raczej szokuje że zrzutki na zwierzęta potrafią więcej zebrać niż chore dziecko.
Tak w ogóle to chyba wiem czemu ludzie tak strasznie srają tą empatią do zwierząt i potrafią je kochać, co dla mnie jest nie co dziwne no ale wracając. Wiecie dlaczego ludzie pierdolą bzdety że pies czy inny szczur jest lepszy od człowieka ? Bo pies ci nie powie że jesteś jebanym idiotą.
Otwierając mordę jednym zdaniem do mnie zostawiłeś kulturę daleko za drzwiami. Nie pozostając ci dłużnym słuchaj uważnie spierdolino umysłowa ; niedojebany to jesteś ty i jeszcze jeden tutaj pajacyk, pizdeczka i kundelek, którego szybko zweryfikowałem i wyjaśniłem paroma krótkimi zadaniami, masz czas to poczytaj, bo może coś przyswoisz dla siebie szczędząc nam czasu przy niedzieli, rozumiesz?
Także do ciebie niedojebańcze, który zarzucasz mi podwójną moralność, gdzie trzeba było założyć swój post lub wątek ze swoimi głębokimi przemyśleniami, a nie wpierdalać się w moje zdanie. Widziałeś ilość piw postawionych pod moim postem, więc problem z czytaniem i rozumieniem tekstu masz ty niedojebańcze, bo chuj mnie obchodzi twoja refleksja na tematy, których ja nie poruszałem. Wyjebane mam w to co cię szokuje i dlaczego nie rozumiesz, lub co jest dla ciebie dziwne, jak sam napisałeś, że człowiek kocha jakieś stworzenie bardziej niż bliźniego i nie szczędzi dając mu więcej pieniędzy niż umierającemu dziecku. Rzucę ci szybką podpowiedź na przyszłość, zanim na wstępie przedstawisz się jebanym idiotą, że współczucie dla katowanego zwierzaka wcale nie musi iść w parze z miłością do niego i tu już wiem, że nie rozumiesz. Radzę postaraj się jak chcesz coś jeszcze popisać.
[ Dodano: 2024-12-29, 01:35 ]
to co mnie nigdy nie przestanie dziwić to idioci co mają wiecej empati to zwierzat niż własnego gatunku, normalnie wylęgarnia pizd na tym sadisticu,
ps. nie popieram takiego pozbywania się zwierząt także wstrzymajcie swoje stuleje
Ty jakbym miał ratować jakiegoś kaszojada albo psa to wiadomo że polecę po dzieciaka najpierw a psu najwyżej gwizdne albo zawołam by wyleciał za mną ale tak to mam wyjebane na niego w międzyczasie może go uratuje jak będzie jeszcze czas. Chuj tam smutno by było po kundlu ale płakać to bym nie płakał po nim. A tu masz okruceństwo bez powodu bo tak bo ruski to nie człowiek ruskie to nie wiem kurwa nawet co to jest i nie od dziś wiadomo że Adolf z nimi miał rację że oni max na Sybir do lasu bo nie umią żyć jak ludzie
Wkurwiają mnie schody, bo z racji wieku mam zadyszkę i po drugim piętrze muszę chwilkę odpocząć i złapać oddech, ale pofatygował bym się na te czwarte piętro i bez mrugnięcia okiem wyjebał bym tą wredną starą kurwę przez balkon tak jak ona tego psa 😡
Nie będę już pisać bajek, ale będąc dwajścia lat młodszym to zlazł bym po nią i wtachał ją z powrotem na te czwarte piętro na własnych barkach i wyjebał ją kolejny raz przez ten balkon żeby mieć pewność, że stara wredna kurwa zdechła.
Nie jestem i nigdy nie byłem miłośnikiem psów, ale przez całe życie krzywda zwierząt z rąk ludzkich bardziej mnie ruszała niż losowe zdarzenia i dramaty zwykłych ludzi.
jak bym czytał samego siebie, pięknie opisany naturalny ludzki wkurw, i ta nienawiść do squrwysyństwa 👏
Wkurwiają mnie schody, bo z racji wieku mam zadyszkę i po drugim piętrze muszę chwilkę odpocząć i złapać oddech, ale pofatygował bym się na te czwarte piętro i bez mrugnięcia okiem wyjebał bym tą wredną starą kurwę przez balkon tak jak ona tego psa 😡
Nie będę już pisać bajek, ale będąc dwajścia lat młodszym to zlazł bym po nią i wtachał ją z powrotem na te czwarte piętro na własnych barkach i wyjebał ją kolejny raz przez ten balkon żeby mieć pewność, że stara wredna kurwa zdechła.
Nie jestem i nigdy nie byłem miłośnikiem psów, ale przez całe życie krzywda zwierząt z rąk ludzkich bardziej mnie ruszała niż losowe zdarzenia i dramaty zwykłych ludzi.
Tak telewizja ogłupia ludzi. Litują sięnad kundlami bardziej, niż nad ludźmi. I chuj wam w dupę.
Otwierając mordę jednym zdaniem do mnie zostawiłeś kulturę daleko za drzwiami. Nie pozostając ci dłużnym słuchaj uważnie spierdolino umysłowa ; niedojebany to jesteś ty i jeszcze jeden tutaj pajacyk, pizdeczka i kundelek, którego szybko zweryfikowałem i wyjaśniłem paroma krótkimi zadaniami, masz czas to poczytaj, bo może coś przyswoisz dla siebie szczędząc nam czasu przy niedzieli, rozumiesz?
Także do ciebie niedojebańcze, który zarzucasz mi podwójną moralność, gdzie trzeba było założyć swój post lub wątek ze swoimi głębokimi przemyśleniami, a nie wpierdalać się w moje zdanie. Widziałeś ilość piw postawionych pod moim postem, więc problem z czytaniem i rozumieniem tekstu masz ty niedojebańcze, bo chuj mnie obchodzi twoja refleksja na tematy, których ja nie poruszałem. Wyjebane mam w to co cię szokuje i dlaczego nie rozumiesz, lub co jest dla ciebie dziwne, jak sam napisałeś, że człowiek kocha jakieś stworzenie bardziej niż bliźniego i nie szczędzi dając mu więcej pieniędzy niż umierającemu dziecku. Rzucę ci szybką podpowiedź na przyszłość, zanim na wstępie przedstawisz się jebanym idiotą, że współczucie dla katowanego zwierzaka wcale nie musi iść w parze z miłością do niego i tu już wiem, że nie rozumiesz. Radzę postaraj się jak chcesz coś jeszcze popisać.
Jak dla ciebie wyznacznikiem jest ilość piw to niczym się nie różnisz od julek zbierającej like na fb :p
[ Dodano 2024-12-29, 11:31 ]
Więc dlatego wiem że rozmowa z tobą mija się z celem.
[ Dodano 2024-12-29, 11:41 ]
Sa 2 najprostsze sposoby aby wywołać emocje i wysryw czasem też nie celnej empatii, zwierzęta i dzieci.
[ Dodano 2024-12-29, 11:44 ]
Więc wcale mnie nie dziwi że masz te piwa, wystarczy pod filmikami gdzie ich treść ukazuje cierpienie zwierząt pierdolnąć tekst o tym jakimi potworami są ludzie bla bla bla i gotowe na innych portalach dostał byś zapewne jeszcze więcej piw/like.
[ Dodano 2024-12-29, 11:47 ]
Wiec jak chcesz zdobyć popularność nic trudnego leć na najbardziej prymitywnych uczuciach i zdobędziesz masę fanów.
Zesrałbyś się, internetowy napinaczu. No napisz nam jeszcze czego byś nie zrobił, siedząc w piwnicy i waląc konia do filmików na sadolu. A stawianie zwierzęcia ponad człowieka jest oznaką bambinizmu i ostatecznego spierdolenia umysłowego naszych czasów.
Zesrałbyś się, internetowy napinaczu. No napisz nam jeszcze czego byś nie zrobił, siedząc w piwnicy i waląc konia do filmików na sadolu. A stawianie zwierzęcia ponad człowieka jest oznaką bambinizmu i ostatecznego spierdolenia umysłowego naszych czasów.
Kurwa nawet mi się nie chce pisać ci coś kulturalnego, bo głupi się urodziłeś i głupi zdechniesz, Napinaczem to ty jesteś debilu, bo wystartowałeś do mnie jakbym ci krzywdę jakąś uczynił, obraziłem cię czymś człowieku? , nie rozumiem tego.
Poczytałem sobie twoje posty jak odzywasz się do braci Sadoli i wiem, że ze zwykłym petem, prostakiem i chamem mam do czynienia, To tylko ci napiszę co do walenia konia przed filmami, bo mnie to trochę rozśmieszyło, taka moja rada dla ciebie ; włącz sobie muzykę i zwal konia girami, potańczysz i poruchasz za jednym razem to może będziesz miał lepszy dzień i milszy będziesz do obcych ludzi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów