Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Bardzo dobrze, pewnie szczekał torbiwąch na wiatr.Z każdym szczekiem bym tak zrobił.
Chodź na piwo i powiedz mi to w twarz

Nie będę już pisać bajek, ale będąc dwajścia lat młodszym to zlazł bym po nią i wtachał ją z powrotem na te czwarte piętro na własnych barkach i wyj🤬 ją kolejny raz przez ten balkon żeby mieć pewność, że stara wredna k🤬a zdechła.
Nie jestem i nigdy nie byłem miłośnikiem psów, ale przez całe życie krzywda zwierząt z rąk ludzkich bardziej mnie ruszała niż losowe zdarzenia i dramaty zwykłych ludzi.
Wk🤬iają mnie schody, bo z racji wieku mam zadyszkę i po drugim piętrze muszę chwilkę odpocząć i złapać oddech, ale pofatygował bym się na te czwarte piętro i bez mrugnięcia okiem wyj🤬 bym tą wredną starą k🤬ę przez balkon tak jak ona tego psa 😡
Nie będę już pisać bajek, ale będąc dwajścia lat młodszym to zlazł bym po nią i wtachał ją z powrotem na te czwarte piętro na własnych barkach i wyj🤬 ją kolejny raz przez ten balkon żeby mieć pewność, że stara wredna k🤬a zdechła.
Nie jestem i nigdy nie byłem miłośnikiem psów, ale przez całe życie krzywda zwierząt z rąk ludzkich bardziej mnie ruszała niż losowe zdarzenia i dramaty zwykłych ludzi.
Dałem ci dwa piwa za komentarz .
[ Dodano: 2024-12-28, 07:34 ]
Psa w domu nie trzyma się.
Taką k🤬ę sam bym wyrzucił, a psa zostawił.
I to idealnie pokazuje, że ruskie to nie człowiek. Normalny człowiek by oddał, gdyby sytuacja zmusiła, a nie wyrzucał przez okno.
Taką k🤬ę sam bym wyrzucił, a psa zostawił.
To masz okazje.
pap.pl/aktualnosci/ciagnal-psa-za-samochodem-byly-senator-waldemar-bon...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie