18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:13
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bercisko 2024-12-28, 8:44 2
35i napisał/a:

Widocznie go nie podlewali.

Podziękował za wyjaśnienie
Zgłoś
FulTun 2024-12-28, 9:34 7
Mięsko kruche , opłucze go, zrobi mu lewatywę i jeb do piekarnika . Przy kolacji obgryzając jego kości powie słodko Oj nie warcz na pancię, pancia cie lubi.
Zgłoś
smc 2024-12-28, 9:51
patmon napisał/a:

Wkurwiają mnie schody, bo z racji wieku mam zadyszkę i po drugim piętrze muszę chwilkę odpocząć i złapać oddech, ale pofatygował bym się na te czwarte piętro i bez mrugnięcia okiem wyjebał bym tą wredną starą kurwę przez balkon tak jak ona tego psa 😡
Nie będę już pisać bajek, ale będąc dwajścia lat młodszym to zlazł bym po nią i wtachał ją z powrotem na te czwarte piętro na własnych barkach i wyjebał ją kolejny raz przez ten balkon żeby mieć pewność, że stara wredna kurwa zdechła.
Nie jestem i nigdy nie byłem miłośnikiem psów, ale przez całe życie krzywda zwierząt z rąk ludzkich bardziej mnie ruszała niż losowe zdarzenia i dramaty zwykłych ludzi.

Dałem Ci piwa ze wszystkich moich fejkowych kont
Zgłoś
Jebadło 2024-12-28, 10:43 3
Dobrze postapiła, jebać psy. Powinno się uhonorować właścicielkę pchlarza. Zapłakałem ze wzruszenia 🥲
Zgłoś
Joe_money 2024-12-28, 10:57 9
Sadoli bardziej rusza krzywda zwierząt niż ludzi. Jest to dla mnie zdumiewające. Takie niewinne zwierzę. Miałem a raczej żyłem w domu gdzie był niejednokrotnie pies, niejednokrotnie kot i każdy zawsze coś odjebał, czasami tyle że do uśpienia jebaniec. Nigdy większej krzywdy nie zrobiłem, oprócz jakiegoś wtykania ich nosa w gowno które zostawili na dywanie, albo kopa jak przegięli. Zwierząt z sierścią nie trzyma się w domu i tyle. Chyba że ktoś nie ma rodziny, dzieci i mimo tych niedogodności, chce żyć z sierściuchem to proszę bardzo, ale życie ludzkie jest raczej więcej warte wg mnie
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-28, 11:00 3
alojz napisał/a:

Ależ z tego babona musi być obrzydliwy kurwiszon

Widocznie burek za słabo ją ruchał....
Zgłoś
Latissimus 2024-12-28, 12:22 9
Jak można trzymać psa w mieszkaniu, nie dziwie się, że go wyjebała.

[ Dodano: 2024-12-28, 12:24 ]
Wadolek napisał/a:

Sadoli bardziej rusza krzywda zwierząt niż ludzi. Jest to dla mnie zdumiewające. Takie niewinne zwierzę. Miałem a raczej żyłem w domu gdzie był niejednokrotnie pies, niejednokrotnie kot i każdy zawsze coś odjebał, czasami tyle że do uśpienia jebaniec. Nigdy większej krzywdy nie zrobiłem, oprócz jakiegoś wtykania ich nosa w gowno które zostawili na dywanie, albo kopa jak przegięli. Zwierząt z sierścią nie trzyma się w domu i tyle. Chyba że ktoś nie ma rodziny, dzieci i mimo tych niedogodności, chce żyć z sierściuchem to proszę bardzo, ale życie ludzkie jest raczej więcej warte wg mnie

No raczej. Jednak dzis mamy spierdolenie umysłowe. Pieski będą niedługo helikopterami ratować z powodzi.
Zgłoś
shoggoth 2024-12-28, 13:10 9
patmon napisał/a:

Wkurwiają mnie schody, bo z racji wieku mam zadyszkę i po drugim piętrze muszę chwilkę odpocząć i złapać oddech, ale pofatygował bym się na te czwarte piętro i bez mrugnięcia okiem wyjebał bym tą wredną starą kurwę przez balkon tak jak ona tego psa 😡
Nie będę już pisać bajek, ale będąc dwajścia lat młodszym to zlazł bym po nią i wtachał ją z powrotem na te czwarte piętro na własnych barkach i wyjebał ją kolejny raz przez ten balkon żeby mieć pewność, że stara wredna kurwa zdechła.
Nie jestem i nigdy nie byłem miłośnikiem psów, ale przez całe życie krzywda zwierząt z rąk ludzkich bardziej mnie ruszała niż losowe zdarzenia i dramaty zwykłych ludzi.

Wstawaj, zdefekowałeś się.
Zgłoś
Szangti 2024-12-28, 13:11 2
patmon napisał/a:

gówno byszrobił.
Zgłoś
multiple_sprzedam_pilnie 2024-12-28, 13:26 6
Zadziwia mnie taki trzask dupy u sadoli o pieska, przecież nawet się nie znęcała, widać po wyciągniętych łapach że jebnął o ziemię i od razu zdechł. Mniej stresu i bólu dla zwierzaka niż iść i go uśpić.
Zgłoś
Marp90 2024-12-28, 14:25
piter1729 napisał/a:

Bardzo dobrze, pewnie szczekał torbiwąch na wiatr.Z każdym szczekiem bym tak zrobił.

Cwaniak w necie pizda w świecie? Chuja byś zrobił obsrancu
Zgłoś
Jendor 2024-12-28, 14:34 1
to co mnie nigdy nie przestanie dziwić to idioci co mają wiecej empati to zwierzat niż własnego gatunku, normalnie wylęgarnia pizd na tym sadisticu,
ps. nie popieram takiego pozbywania się zwierząt także wstrzymajcie swoje stuleje
Zgłoś
Polak_mały 2024-12-28, 14:49 2
A gdzie druga część filmu? Nikt tej kurwy za psa nie wyrzucił?

[ Dodano: 2024-12-28, 14:55 ]
Jendor napisał/a:

to co mnie nigdy nie przestanie dziwić to idioci co mają wiecej empati to zwierzat niż własnego gatunku, normalnie wylęgarnia pizd na tym sadisticu,
ps. nie popieram takiego pozbywania się zwierząt także wstrzymajcie swoje stuleje

Ty jesteś jakiś spedalony. Jak można mieć empatię do drugiego człowieka? Może kurwa do murzyna jeszcze, albo żyda? Ha tfuu.
Zgłoś
ShepardR34 2024-12-28, 15:24 2
To teraz kurwę wyrzucić przez okno i spokój.

Polak_mały napisał/a:

A gdzie druga część filmu? Nikt tej kurwy za psa nie wyrzucił?
Ty jesteś jakiś spedalony. Jak można mieć empatię do drugiego człowieka? Może kurwa do murzyna jeszcze, albo żyda? Ha tfuu.

Dokładnie przecież nawet kulawy sierściuch z jednym okiem więcej warty jak takie bydło. Jeśli ktoś tak robi ze zwierzęciem tym bardziej ci wsadzi albo twojemu dziecku kosę bo to psychopata.
Zgłoś
chada 2024-12-28, 15:27 2
bravo86 napisał/a:

Smieć to Cię splodził a taka kurwa jaka wyrzuciła tego psa urodziła. Więc stul pizde i czekaj na swoją kolej.

Najpierw sie poprawnej polszczyzny naucz frustracie jak już sie chcesz wyzywać, jedyne co można wywnioskować z twojej wypowiedzi to że opierdalasz psie lachy ale to już każdy wiedział zanim internet ci założyli
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem