18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
XTralala 2023-01-26, 20:39 1
wojtas09999 napisał/a:

WŁAŚCICIELE PIEKARNI W GWATEMALI ZOSTALI PRZYŁAPANI NA TRUCI
Język polski trudny język japierdole ...

Zabrakło "u" nie dramatyzuj..
Zgłoś
Cazzy 2023-01-26, 21:56 6
I ponownie zwierzak ginie to sadistic się zesrał.
Ginie kaszojad to beka na pół strony.
Beka xDDD
Zgłoś
MisiaXD 2023-01-27, 5:36 3
Aramanga napisał/a:

Jak by moją shelove ktoś zatruł bo by zostawił zanętę to bym go skurwysyna pokroił

Zajebiscie wychowałeś psa że wpierdala wszystko co znajdzie daj mu jeść w końcu, chyba że chcesz aby ktoś go nakarmił kiełbaskami z zyletkami.
Ps. Ten kundel wygląda jak szczur.
Zgłoś
Leatherface 2023-01-27, 8:54 2
Bardzo dobrze że wytruli te śmierdzące torby na pchły w pizdu. Teraz czas na koty, a poźniej gołębie obesrańce i będzie wreszcie porzadek
Zgłoś
JakiesGowno 2023-01-27, 9:13
MisiaXD napisał/a:

I bardzo dobrze jebać te kundle tylko srają po chodnikach.

jebać ciebie z psim gównem w mordzie
Zgłoś
MisiaXD 2023-01-27, 13:13 2
JakiesGowno napisał/a:

jebać ciebie z psim gównem w mordzie

Co wy macie z tym gównem w mordzie ciężkie dzieciństwo czy co?

Bambrych napisał/a:

Srasz psem po ulicy to pewnie w domu walisz na klepisko. Proste.

Kto ci powiedział że mam psa?. Nawet jak bym miał to po pierwsze na smyczy i w kagancu aby uniknąć takich sytuacji. Po drugie wychodzę z kundlem do parku lub miejsc do tego wyznaczonych aby nie osrał chodnika i nie wkurwiał innych. A jak to tak ciężko pojąć nie powinieneś mieć żadnego zwierzaka.
Ps. Sasiedzi maja psy i wiecznie winda zasrana zlana i do tego nawet klatka schodowa tak właśnie dbają pchlarze. A potem wiece urazeni.
Zgłoś
Grishjarta 2023-01-27, 18:31 2
Za trzymanie psa na ulicy i na dodatek bez kagańca chuj w dupe i dobrze że zdechły. Każdy pies powinien nosić kaganiec, a jak się nad nim nie panuje, to i smycz.
Zgłoś
wowilk 2023-01-27, 21:12 1
Przykladny obywatel pozbywa sie potencjalnego zagrozenia
Zgłoś
Polak1988 2023-01-27, 22:02
MisiaXD napisał/a:

Nie każdy jest alkoholikiemn jak ty. I pić nie muszę
Nie zesraj się dziecko

a mogłaś swoją głupotę na alkohol zgonić,a tak zabrałaś sobie ostatnią możliwość wytłumaczenia swojego debilizmu.
Zgłoś
Córka_Spawacza 2023-01-30, 4:15
tand3r0 napisał/a:

Płaczą za tymi psami jak za dziećmi xd. To trzeba mieć coś z głową

Nie zrozumie ten, kto nigdy nie miał przyjacielu.

Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym skurwysynem w całej tej dolinie....
Zgłoś
Leatherface 2023-01-30, 9:57
Córka_Spawacza napisał/a:

Nie zrozumie ten, kto nigdy nie miał przyjacielu.

Miałem dwa kundle kiedyś. Jak zdechły to zdechły, miałem na to wyjebane. Więc ta teza nie do końca jest prawdziwa
Zgłoś
tomekjebiepawluka 2023-07-22, 5:43
MisiaXD napisał/a:

I bardzo dobrze jebać te kundle tylko srają po chodnikach.

powiedział frajer co po wychlaniu amareny pewnie nawet w krzaki nie umiałby wycelować poprawnie tylko w usta kolegi.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów