📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
wojtas09999 napisał/a:
WŁAŚCICIELE PIEKARNI W GWATEMALI ZOSTALI PRZYŁAPANI NA TRUCI
Język polski trudny język japierdole ...
Zabrakło "u" nie dramatyzuj..
I ponownie zwierzak ginie to sadistic się zesrał.
Ginie kaszojad to beka na pół strony.
Beka xDDD
Ginie kaszojad to beka na pół strony.
Beka xDDD
Aramanga napisał/a:
Jak by moją shelove ktoś zatruł bo by zostawił zanętę to bym go skurwysyna pokroił
Zajebiscie wychowałeś psa że wpierdala wszystko co znajdzie daj mu jeść w końcu, chyba że chcesz aby ktoś go nakarmił kiełbaskami z zyletkami.
Ps. Ten kundel wygląda jak szczur.
Bardzo dobrze że wytruli te śmierdzące torby na pchły w pizdu. Teraz czas na koty, a poźniej gołębie obesrańce i będzie wreszcie porzadek
MisiaXD napisał/a:
I bardzo dobrze jebać te kundle tylko srają po chodnikach.
jebać ciebie z psim gównem w mordzie
JakiesGowno napisał/a:
jebać ciebie z psim gównem w mordzie
Co wy macie z tym gównem w mordzie ciężkie dzieciństwo czy co?
Bambrych napisał/a:
Srasz psem po ulicy to pewnie w domu walisz na klepisko. Proste.
Kto ci powiedział że mam psa?. Nawet jak bym miał to po pierwsze na smyczy i w kagancu aby uniknąć takich sytuacji. Po drugie wychodzę z kundlem do parku lub miejsc do tego wyznaczonych aby nie osrał chodnika i nie wkurwiał innych. A jak to tak ciężko pojąć nie powinieneś mieć żadnego zwierzaka.
Ps. Sasiedzi maja psy i wiecznie winda zasrana zlana i do tego nawet klatka schodowa tak właśnie dbają pchlarze. A potem wiece urazeni.
Za trzymanie psa na ulicy i na dodatek bez kagańca chuj w dupe i dobrze że zdechły. Każdy pies powinien nosić kaganiec, a jak się nad nim nie panuje, to i smycz.
MisiaXD napisał/a:
Nie każdy jest alkoholikiemn jak ty. I pić nie muszę
Nie zesraj się dziecko
a mogłaś swoją głupotę na alkohol zgonić,a tak zabrałaś sobie ostatnią możliwość wytłumaczenia swojego debilizmu.
tand3r0 napisał/a:
Płaczą za tymi psami jak za dziećmi xd. To trzeba mieć coś z głową
Nie zrozumie ten, kto nigdy nie miał przyjacielu.
Miałem dwa kundle kiedyś. Jak zdechły to zdechły, miałem na to wyjebane. Więc ta teza nie do końca jest prawdziwa
MisiaXD napisał/a:
I bardzo dobrze jebać te kundle tylko srają po chodnikach.
powiedział frajer co po wychlaniu amareny pewnie nawet w krzaki nie umiałby wycelować poprawnie tylko w usta kolegi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów