📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szarpie się skurwiel a ci jeszcze drą te głupie ryje, żeby go nie bili
"Dawaj go, mocniej go pierdolnij, dawaj jeszcze raz, teraz kolano, tak jest, dawaj znowu bułę na ryj, a teraz ugryź go w ucho" Założę się o browara, że ten drugi kolega gliniarza mu tak mówił półszeptem.
jechać z brudasem!
I to jest kurwa policja! a nie u nas debil jeden z drugim zacznie sie stawiac i nie mozna go dotknac bo zaraz cie jakis debil nagra z takiej perspektywy ze wina bedzie policjanta bo przeciez jp 100% a jak cos sie stanie to pierwsze co to takie jebane ameby dzwonia na policje
I drą ryja "dla czego go bijesz?" bo się kurwa niepodporządkowuje poleceniom! To samo z naszymi cwaniaczkami co to wielkie kozaki są, słuchać policji nie muszą a jak przymus jest zastosowany to wielce pokrzywdzeni. Jak ktoś wyżej napisał ... za darmo go nie aresztowali, a wpierdol za stawianie oporu.
W tej sytuacji nie dziwie się dla czarnego. Leży na nim 3 gości z czego walą go po łbie. W takiej sytuacji osłanianie głowy rękoma jest a jak nie to powinno być odruchem bezwarunkowym. Pytam się gdzie jest kuhwa paralizator albo gaz pieprzowy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów