📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chciałbym żeby ktoś nasączył ciekłym tlenem tęcze na placu zbawiciela a następnie ją podpalił
za ciekły tlen zawsze piwko
Niech pokażą jak sie robi Mefedron z domowych składników
Czasem jak wracam z pracy to widzę jak podjeżdża miejski na przystanek a w tym momencie zawsze jakiś gość podobnie fajkę spala.
Nudziły mnie te banalne doświadczenia chemiczne w szkole. Żeby zaliczy w szkole średniej przedstawiłem reakcje organizmu ludzkiego na brak tlenu. Nauczyciel zaniemówił z wrażenia Cała klasa zaczęła bić brawo
A ja tam lubię takie coś zobaczyć wszystko spoko wytłumaczone, pokazane etc... W szkole tylko suchą teorie jebali pomimo tego iż pełno sprzętu było.
Chemia w polskiej szkole powinna być prowadzona dla wszystkich w rozszerzeniu. Skoro naród broni nie może posiadać, to dobrze by było, żeby chociaż potrafił ją wytworzyć w ostateczności. W połączeniu z naszym zacięciem do partyzantki efekt byłby wybuchowy Jakby 6mln ludzi... no dobra, 2mln ludzi (nie każdy jest kumaty) potrafiło w piwnicy rakiety i bomby robić, to nawet Putin by w nas swoich rakiet nie kierował Ale świnie przy korycie raczej na to nie pójdą, bo jeszcze by się znalazł kozak naśladujący Guya Fawkesa i by już nie było tak kolorowo Odrobina wiedzy z fizyki i chemii jest groźniejsza niż większość spluw - może dlatego w szkołach ogranicza się te przedmioty. Ostatnio gdzieś artykuł czytałem, że w liceum chemia będzie prowadzona tylko przez rok, a religia przez 3 lata... Jak widać nie prowadzi się tylko fizycznego rozbrojenia tego kraju...
A teraz nasączmy ciekłym tlenem członka ISIS
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów