📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chuja tam odda. Niemcy to złodziejski naród. Żaden inny kraj na świecie nie ukradł tyle złota, obrazów i innych wartościowych rzeczy Niemcy, ale to o polakach mówi się złodzieje
russian-roulette napisał/a:
Chuja tam odda. Niemcy to złodziejski naród. Żaden inny kraj na świecie nie ukradł tyle złota, obrazów i innych wartościowych rzeczy Niemcy, ale to o polakach mówi się złodzieje
No dawno mnie tak błąd ortograficzny nie wkurwił , tym bardziej że tych skurwysynów napisałeś z dużej...
@nowynick
Dzięki za materiał,czyste skurwysyństwo.Nenawidze szwabów.
No chyba że to murzyny,ale co ja tam wiem....
Dzięki za materiał,czyste skurwysyństwo.Nenawidze szwabów.
No chyba że to murzyny,ale co ja tam wiem....
Zastanawia mnie,jak polityk ciężko chory może sprawować urząd? Przecież skoro stoi nad grobem to może odpierdolić taki manewr,że wpuszczanie uchodźców to przy tym chuj.
lm65 napisał/a:
Czy na sali jest lekarz, który mógłby nam powiedzieć, co tej pasztetowej jest?
Ponoć odwodnienie.
podobna do Adolfa ;p
swoją drogą coś tam się bardzo mocno dzieje, szatan się nią interesuje...
swoją drogą coś tam się bardzo mocno dzieje, szatan się nią interesuje...
No i wszystko wyjaśnione. Merkelowa z twarzy jest podobna do Adolfa. Tamten cierpiał na parkinsona i ona powoli też. Dziękuję za ten dowód w sprawie.
starość nie radość, powinna już odejść z polityki bo niedomaga, ale ukrywa to, żeby jeszcze posiedzieć na stołeczku. Tacy starcy już nie powinni zajmować się polityką bo dla nich liczy się tylko władza a nie przyszłość kraju. Tak samo u nas Jareczek powinien już spadać na szczaw.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów