18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
ProVVe 2019-06-28, 2:33 3
Delira po kolejnym spotkaniu przywódców

Ola gringo
Zgłoś
buczkog 2019-06-28, 4:31 13
Nie delira tylko se zapomniała wibrtor wyciągnąć i/lub przynajmniej wyłączyć.
Zgłoś
seattle 2019-06-28, 4:48 3
Stara głupia niemra ubogaciła kulturowo hansów i helgi
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2019-06-28, 4:51 16
Cytat:

właśnie się dowiedziała że musi oddać 1 bilion 984 mld zł

Zgłoś
C................n 2019-06-28, 7:13 6
Junckera nie przepijesz...
Zgłoś
jadowita20 2019-06-28, 8:02 3
Polska to już tylko nazwa. żyd żydowi nie oddaje
Zgłoś
nowynick 2019-06-28, 8:08 64
mnie tam pierdolą ich pieniądze, brutalna egzekucja na 1/4 społeczeństwa, lata niewolniczej pracy, wywózka wszystkiego co przedstawia jakąkolwiek wartość.... no to by mnie jako tako satysfakcjonowało...

i niech skończą pierdolić jak to ich Hitler i grupa jego aktywistów zbałamuciła, ten naród jest popierdolony do kwadratu. A cały ten cyrk z mordami, obozami, wagonami bydlęcymi czy eksperymentami na ludziach był zaplanowany i doskonale przetestowany w Namibii przeszło 30 lat przed II WŚ. Warto obejrzeć żeby wiedzieć z jakimi pojebami my graniczymy.

Zgłoś
poligon6 2019-06-28, 8:26 14
[quote=]właśnie się dowiedziała że musi oddać 1 bilion 984 mld zł

Jak Ryży wróci do władzy, albo jego niemeicka kamaryla to chuja zwróca. Niezależnie od rzadu ten temat powinien byc drązony, tak robia np Grecy. nawet Włosi ktorzy byli w koalicji z Niemcami rzadaja od nich odszkodowań. A u nas niemieckie przydupasy z PO uważaja ze tematu nie ma.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
n................k 2019-06-28, 8:40 1
buczkog napisał/a:

Nie delira tylko se zapomniała wibrtor wyciągnąć i/lub przynajmniej wyłączyć.

Pewnie zapomniała wyjąć go po sex kamerkach i cały czas tokeny przychodziły
Zgłoś
lm65 2019-06-28, 8:48 3
Czy na sali jest lekarz, który mógłby nam powiedzieć, co tej pasztetowej jest?
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-06-28, 8:49 6
To duchy europejczyków pomordowanych z rąk muslimów ją nawiedzają.
Zgłoś
silwerbalk 2019-06-28, 8:53 2
lm65 napisał/a:

Według mnie to zespół aspergera połączony z nerwicą... Albo delirium łapło.
Zgłoś
adl123 2019-06-28, 8:53 1
lm65 napisał/a:

Zespół pozapiramidowy.
Zgłoś
~Velture 2019-06-28, 9:15 8
To zwykły zespół abstynencyjny. Uzależniła się od afrykańskich imigrantów w dużych ilościach a ostatnio ich trochę mniej i już się trzęsie z głodu ćpunka jedna, narkomanka pierdolona.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów