📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie delira tylko se zapomniała wibrtor wyciągnąć i/lub przynajmniej wyłączyć.
Junckera nie przepijesz...
Polska to już tylko nazwa. żyd żydowi nie oddaje
mnie tam pierdolą ich pieniądze, brutalna egzekucja na 1/4 społeczeństwa, lata niewolniczej pracy, wywózka wszystkiego co przedstawia jakąkolwiek wartość.... no to by mnie jako tako satysfakcjonowało...
i niech skończą pierdolić jak to ich Hitler i grupa jego aktywistów zbałamuciła, ten naród jest popierdolony do kwadratu. A cały ten cyrk z mordami, obozami, wagonami bydlęcymi czy eksperymentami na ludziach był zaplanowany i doskonale przetestowany w Namibii przeszło 30 lat przed II WŚ. Warto obejrzeć żeby wiedzieć z jakimi pojebami my graniczymy.
i niech skończą pierdolić jak to ich Hitler i grupa jego aktywistów zbałamuciła, ten naród jest popierdolony do kwadratu. A cały ten cyrk z mordami, obozami, wagonami bydlęcymi czy eksperymentami na ludziach był zaplanowany i doskonale przetestowany w Namibii przeszło 30 lat przed II WŚ. Warto obejrzeć żeby wiedzieć z jakimi pojebami my graniczymy.
[quote=]właśnie się dowiedziała że musi oddać 1 bilion 984 mld zł
Jak Ryży wróci do władzy, albo jego niemeicka kamaryla to chuja zwróca. Niezależnie od rzadu ten temat powinien byc drązony, tak robia np Grecy. nawet Włosi ktorzy byli w koalicji z Niemcami rzadaja od nich odszkodowań. A u nas niemieckie przydupasy z PO uważaja ze tematu nie ma.
Jak Ryży wróci do władzy, albo jego niemeicka kamaryla to chuja zwróca. Niezależnie od rzadu ten temat powinien byc drązony, tak robia np Grecy. nawet Włosi ktorzy byli w koalicji z Niemcami rzadaja od nich odszkodowań. A u nas niemieckie przydupasy z PO uważaja ze tematu nie ma.
buczkog napisał/a:
Nie delira tylko se zapomniała wibrtor wyciągnąć i/lub przynajmniej wyłączyć.
Pewnie zapomniała wyjąć go po sex kamerkach i cały czas tokeny przychodziły
Czy na sali jest lekarz, który mógłby nam powiedzieć, co tej pasztetowej jest?
To duchy europejczyków pomordowanych z rąk muslimów ją nawiedzają.
lm65 napisał/a:
Według mnie to zespół aspergera połączony z nerwicą... Albo delirium łapło.
lm65 napisał/a:
Zespół pozapiramidowy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów