📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
silesiaster napisał/a:
zajebiscie niedobre skojarzenie, nie wiem jak komu ale mi to za huja czesia nie przypomina...nie oglądam tego "serialu" więc nie wiem czy moje skojarzenie jest dobre
gir z invader zim
gir z invader zim
klekle napisał/a:
http://api.ning.com/files/SkHhp2Qh1EuCgMlP9WgxToqI8kxx9kwmZ5Wlu-bpzBiUUs*2ifhHCDq4pj*868HloMzEcRlPA5muWjYQexHZIMRPi6yK5veI/gir_suit_stand.jpg
gir z invader zim
nie kojarzyłem żeby czesio miał suwak na brodzie...
Ni chuja... dziwna baja nie rozróżniać takich kreskówek ale chuj z tym motyw dobry i browar się należ y
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów