No i tu na odruchu bezwarunkowym gdybym był świadkiem i jak Boga Kocham a Kocham i na wszystko co w życiu było dla mnie ważne i co jest P R Z Y S I Ę G A M... Ale tu nie ma co przysięgać... O D R U C H BEZ W A R U N K O W Y... Ja tego bym nawet nie zatrzymał zamieniam się JOKERA i WYPIERDALAM MU W CYMBAŁ ALE... na tym nie koniec... Jedną ręką go trzymam i to trochę potrwa... Trochę porozmawiam a trochę momentami gdy nie będzie czujny będzie dostawał blomby w różne części... Nie wiem jak to się rozkręci może w którymś momencie padnie i mu jeszcze na kolano naskoczę by się złamało a jak będzie w tym momencie darł mordę to low kika w nos i kichawę by zamknął mordę... i tak bym się długo bawił ale że Policja w drodze to może jeszcze na paluszki u rączki naskoczę by się trochę powybijały....
...KURWA JAK NA TO PATRZĘ CO ZROBIŁ TO POTRZEBUJĘ TEGO JAK HEROINY... Potrzebuję mu to zrobić i wtedy się uspokoję.
sprawdź czy się nie zesrałeś
Widać wszyscy znęcający się nad innymi istotami byli molestowani przez wujków budowlańców dlatego są tacy zjebani
Połamcie kończyny temu bękartowi i wrzućcie filmik jak się czołga
Co ty masz do tego kota, lepiej podpalić.
Mam nadzieję, ze jeszcze będzie jadł gówno tego kota
Ruchacie koty, jecie ich gówno... Aż boję się pomyśleć, co jeszcze z nimi robicie.
Do chlewu kurwa brudasy, a nie z kotem na kanapę.
P.S.
Nie mam kota, ale studiuję prawo.
No i tu na odruchu bezwarunkowym gdybym był świadkiem....
Tylko się nie zesraj.
Chyba pomyliłeś portale ., zamknij sasistka i idź głaskać kotki.
Każdy wałęsający się sierściuch powinien sie z tym liczyć.
Łażą, wszędzie srają i szczają a animalsi wmawiają, że są pożyteczne.
Masz kota, trzymaj se go w domu.
Jedź do Australii się realizować, tam niedługo wielkie polowanie na kotki
Jedź do Australii się realizować, tam niedługo wielkie polowanie na kotki
Coś wiecej na temat? Swoją droga kota cięzko utrzymać w domu. Ale jakby wyszło prawo o odjebaniu sierściucha poza terenem miejskim to byłoby spoczko.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów