Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:51
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Napinaczka drogowa - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lassard 2024-12-31, 18:00
Walka o masło z promocji.
Zgłoś
vladkruk 2024-12-31, 18:21 2
takamahi napisał/a:

Następny damski bokser, koleś, facet który nie jest w stanie znieść ataku kobiety, uniknąć go, lub baby po prostu zablokować i poczekać aż ochłonie, to pizda nie facet. A pizda która jeszcze kobietę atakuje, to pizda bez zasad, ostatni syf na ziemi i takich powinno się utylizować bo trzymanie tego gówna w pierdlu jest zbyt drogie.

Z jakiej racji mam znosić że ktoś chce mnie pobić? Co ty w ogóle piszesz gościu. Nie mówię o atakowaniu kobiety, bo to nie dopuszczalne, tak samo jak nie dopuszczalnym jest atak na każdego innego człowieka, mówię o obronie i o ponoszeniu konsekwencji swoich czynów. Jeśli lubisz być pomiatany to twoja sprawa, ale na coś takiego nie poruchasz, ojj nie poruchasz...
Zgłoś
Bonkojad 2024-12-31, 18:56
Wampay napisał/a:

Dobrze gazem go, za chwilę o Jezu,Jezu bo typ się broni. Równouprawnienie

Tylko że kobieta. Gdy gazem psikła. To była na przeciwko jego. A on ją kopnął gdy ona go nie widziała w plecy.
Zgłoś
takamahi 2024-12-31, 19:15
vladkruk napisał/a:

Nie mówię o atakowaniu kobiety, bo to nie dopuszczalne

a w tym wątku głównie o tym mowa, bo kobieta została zaatakowana.

vladkruk napisał/a:

Jeśli lubisz być pomiatany to twoja sprawa,

Naprawdę kobieta jest w stanie tobą pomiatać? Nie potrafisz przeciwdziałać jej atakowi bez bicia jej? Żal mi ciebie dzieciaku.

vladkruk napisał/a:

nie poruchasz, ojj nie poruchasz...

Rozbawiłeś mnie tym argumentem braci prawiczków od lat jestem w szczęśliwym związku małżeńskim z zajebistą kobietą, ruchanie mam "na zawołanie", także w złą stronę skierowałeś te teksty.
Zgłoś
jjzz26 2024-12-31, 20:23 1
takamahi napisał/a:

Jak czytam wypowiedzi ludzi takich jak ty to uświadczam się w przekonaniu że ludzi normalnych w społeczeństwie jest coraz mniej. Kiedyś uderzenie kobiety było nie do pomyślenia, nawet jak baba się rzucała z łapami, facet bez problemu jest w stanie albo to znieść, albo ataku uniknąć. A ty tu jeszcze popierasz atak na kobietę i to kurwa od tyłu, kiedy ona tego nie widzi. Ja pierdolę, szkoda słów.
Następny damski bokser, koleś, facet który nie jest w stanie znieść ataku kobiety, uniknąć go, lub baby po prostu zablokować i poczekać aż ochłonie, to pizda nie facet. A pizda która jeszcze kobietę atakuje, to pizda bez zasad, ostatni syf na ziemi i takich powinno się utylizować bo trzymanie tego gówna w pierdlu jest zbyt drogie.

Sklej pizde damski podnóżku. To że ciebie wychowano na chłopca do bicie nie znaczy że każdy jest taką spierdoliną bez godności.

[ Dodano: 2024-12-31, 20:25 ]
Bonkojad napisał/a:

Tylko że kobieta. Gdy gazem psikła. To była na przeciwko jego. A on ją kopnął gdy ona go nie widziała w plecy.

I to ma być niby okoliczność łagodząca że ktoś cię gazem zaatakuje stojąc na przeciwko (jakby dało się inaczej).
Damskie podnóżki nie dość że sami lubią być ruchani to jeszcze ruchają logikę.

[ Dodano: 2024-12-31, 20:32 ]
vladkruk napisał/a:

Z jakiej racji mam znosić że ktoś chce mnie pobić? Co ty w ogóle piszesz gościu. Nie mówię o atakowaniu kobiety, bo to nie dopuszczalne, tak samo jak nie dopuszczalnym jest atak na każdego innego człowieka, mówię o obronie i o ponoszeniu konsekwencji swoich czynów. Jeśli lubisz być pomiatany to twoja sprawa, ale na coś takiego nie poruchasz, ojj nie poruchasz...

Typ jest taką spierd0liną że musiał podpisywać cyrograf na wyłączność by móc ruchać coś czego nikt inny najwyraźniej nie chciał.
W sumie się nie dziwię że jego strategia polega na służalczej postawie.
Właśnie przez takie podnóżki mamy w Polsce tak dyskryminujące mężczyzn prawo jakie mamy.
Zgłoś
ponuryklecha78 2024-12-31, 20:42
i bardzo kurwa dobrze
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-12-31, 21:30 1
@takamahi: Jadą z tobą jak z tanią kurwą, ale widzę, że dzielnie walczysz
Powodzenia białorycerzu, może zaruchasz. W końcu starej zaimponowałeś
Zgłoś
takamahi 2024-12-31, 21:47
jjzz26 napisał/a:

Sklej pizde damski podnóżku. To że ciebie wychowano na chłopca do bicie nie znaczy że każdy jest taką spierdoliną bez godności.

Ty nawet nie rozumiesz znaczenia słowa godność, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, a tym bardziej wyciągać wniosków z tego co przeczytałeś, to że nie czytasz całości dyskusji to już zupełnie pomijam, nazwałbym cię idiotą, ale nie będę ci prawił komplementów, hujowego nowego roku i czarny kutas ci w dupę, po same migdałki zjebie.

Bul_od_bytu napisał/a:

Jadą z tobą jak z tanią kurwą

Raczej pokazują swoje mielizny umysłowe, brak zasad i ogólne zezwierzęcenie, ale co ja ci będę tłumaczył, i tak nie zatrybisz.

Co wy macie z tym ruchaniem, serio tyle tu prawiczków, stulejarzy?
Zgłoś
Sławomir1313 2025-01-02, 11:30
[quote="takamahi" propagowano właśnie wzorzec że kobiety to nawet kwiatkiem się nie bije. Ale to trzeba chcieć wiedzę przyswajać i umieć czytać.

ty jesteś jakiś upośledzony czy co? to że zasłaniasz oczy i czegoś nie widzisz, nie znaczy, że to się nie dzieje, w latach 90 mieszkałem w bloku, na palcach jednej ręki policzyłbym chłopów z trzech bloków którzy nie podniesli ręki na żonę, to czego uczono nas to zupełnie inna historia niż to co robiło pokolenie przed nami, jesteś jak bogate zjeby co to uważają, że wszyscy ludzie z nizin społecznych to lenie i nieroby, co za udup
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem