Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:11
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prof._Kot_Budd 2024-12-31, 11:22
Dobra, bo widzę, że sporów nie ma końca, więc rozstrzygnę:
Baba - głupi kurwiszon myśli, że może 'zarezerwować' miejsce parkingowe przez chuj wie ile czasu.
Chłop - jebany cwel zamiast zaczekać i cierpliwie jak na chłopa przystało i zgodnie z prawem babe uświadomić, że musi wypierdalać, to ją potrącił.
Baba - głupia pizda myśli, że może do chłopa bez konsekwencji startować z łapami i gazem bo 'równouprawnienie'.
Chłop - jebana ciota zamiast jej oddać od razu, to kopie babe w plecy jak murzyn.
Bialorycerski kukoldzik - gadzi umysł podpowiedział mu, że jak sie wtrąci, to może w końcu porucha i wystartował do chłopa z łapami mimo, że nie miał szans, zamiast siedzieć i oglądać spektakl.

Reasumując: wszystkich do piachu.
Dziękuję, dobranoc.
Zgłoś
pochminick 2024-12-31, 11:30
takamahi napisał/a:

Wychowywać to możesz w ten sposób co najwyżej swoje dzieci i tyle w temacie. Choć czytając twój wysryw doszedłem do wniosku że lepiej jak byś się na nie nie decydował, społeczeństwo tylko na tym skorzysta/quote]

Ludzkosc jeszcze nie osiagnela postulowanego i prezentowanego przez ciebie poziomu spierdolenia i żaden przypadkowych penis z internetu nie będzie mi mówił, co mam robić.

Zgłoś
Prosty 2024-12-31, 12:47
Jebane debile ,

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
artur_sz13 2024-12-31, 13:06
Mógł to załatwić w innym stylu ale może by tak zaczac od początku? Blokowanie miejsca na parkingu i użycie gazu do gościa który chce zaparkować to jest w porządku?

Mógł nie wjeżdżać jej z kopa ale dostanie gazem po oczach przyjemne raczej nie jest. Jak jest choleryk (a wcześniej pewnie ju się mądrzyła ostro) to mogl stracić kontrolę i wkursenie wzięło górę.

Na pewno z opisu miejskiego reportera nie wynika by można bylo powiedzieć że tej babie było wolno zrobić to co zrobiła i że gościu jest winny tej sytuacji. A konsekwencje no koze i za ostre
Zgłoś
~Dostojny 2024-12-31, 13:55 2
darayavahus napisał/a:

Obawiam się, że cierpisz na niedojebanie móżgowe, co potwierdziłeś dobitnie powyższymi wyrzygowinami.

Nie trzeba nawet czytać, sam awatar wystarczy
Zgłoś
gdfgdf 2024-12-31, 14:28 1
dobrze dziurawcowi butem w plery wjechał

[ Dodano 2024-12-31, 14:30 ]
takamahi napisał/a:

ma mniej mięśni, słabszą budową, mniejsza wytrzymałość na urazy

Dokładnie, dlatego jak mam okazję to wyjebuje najpierw babie zawsze bo jest większa szansa że powalę dziurawca jednym ciosem, wtedy mogę podjąć normalną walkę z chłopem już
Zgłoś
Spychacz 2024-12-31, 15:35
Wampay napisał/a:

Dobrze gazem go, za chwilę o Jezu,Jezu bo typ się broni. Równouprawnienie

tylko , że najpierw ją najechał - całość opisana jest na patformie X
Zgłoś
takamahi 2024-12-31, 15:40
gdfgdf napisał/a:

Dokładnie, dlatego jak mam okazję to wyjebuje najpierw babie zawsze bo jest większa szansa że powalę dziurawca jednym ciosem, wtedy mogę podjąć normalną walkę z chłopem już

Ty największą walkę w życiu to stoczyłeś jako plemnik ze ścianką jajeczka internetowy napinaczu.

Bul_od_bytu napisał/a:

Co ty pierdolisz za kocopoły. Kobiety w PL mają takie same prawa (+ przywileje) jak faceci już od 1918 roku.

Jesteś naprawdę tak tępy, czy jedynie udajesz że nie zrozumiałeś mojego posta? Czy naprawdę używając słowa kiedyś , trzeba wszystko precyzyjnie osadzać na linii czasowej, zdolności abstrakcyjnego myślenia już zanikły czy jeszcze się nie rozwinęły?

Bul_od_bytu napisał/a:

Chcą być traktowane jak mężczyźni to niech ponoszą konsekwencje swoich czynów

To że baby z twojego otoczenia chcą być traktowane jak chłopy i zbierać po ryju to nie znaczy że ta konkretna kobieta chce, pytałeś jej mądralo? Nie rób z każdej baby pojebanej feministki, to na szczęście mniejszość. Poza tym tu znów wychodzi zjebanie umysłowe, bycie traktowanym na równi oznacza np tą samą kasę za ta samą pracę, a nie chęć obskoczenia wpierdolu jak facet. Niestety do wielu ludzi to nie dociera, dla nich życie jest czarno-białe, zapominają o całym spektrum szarości pomiędzy. Nie wiem czy zrozumiesz bo z abstrakcyjnym myśleniem coś nie halo, jak widziałem.

Bul_od_bytu napisał/a:

To ty tam przybiegłeś bronić honoru i czci biednej białogłowej?

Niestety nie, a szkoda, bo chętnie bym kolesia wprasował w asfalt i nie w obronie czci i honoru, ale w "imię zasad sku......."
Zgłoś
Wampay 2024-12-31, 15:42
Spychacz napisał/a:

tylko , że najpierw ją najechał - całość opisana jest na patformie X

A ona najpierw blokowała miejsce parkingowe
Zgłoś
takamahi 2024-12-31, 15:48 1
Wampay napisał/a:

I to jest w/g Ciebie powód do najechania na kogoś autem? To jest co najwyżej powód do wezwania policji, i nic poza tym.
Zgłoś
Spychacz 2024-12-31, 15:55
Wampay napisał/a:

stała i rozmawiała przez telefon, to nie jest powód aby na kogoś najeżdżać.
Zgłoś
Wampay 2024-12-31, 15:57 1
takamahi napisał/a:

I to jest w/g Ciebie powód do najechania na kogoś autem? To jest co najwyżej powód do wezwania policji, i nic poza tym.

Nie, nie jest powodem, ale tak samo nie można blokować miejsca parkingowego jakby to było jej prywatne miejsce. Akcja rodzi reakcje, tak działa ludzka psychika, a jak to później wychodzi zależy od danego osobnika i jego psychiki.
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK 2024-12-31, 17:26
Wszyscy tam to pedały i cioty
Zgłoś
banshee 2024-12-31, 17:45
Wampay napisał/a:

Dobrze gazem go, za chwilę o Jezu,Jezu bo typ się broni. Równouprawnienie

Chuja tam się bronił. Poczekał, aż laska będzie plecami do niego i wtedy przykozaczył. Jak każda pizda.
Zgłoś
adny123 2024-12-31, 17:50
takamahi napisał/a:

Jak czytam wypowiedzi ludzi takich jak ty to uświadczam się w przekonaniu że ludzi normalnych w społeczeństwie jest coraz mniej. Kiedyś uderzenie kobiety było nie do pomyślenia, nawet jak baba się rzucała z łapami, facet bez problemu jest w stanie albo to znieść, albo ataku uniknąć. A ty tu jeszcze popierasz atak na kobietę i to kurwa od tyłu, kiedy ona tego nie widzi. Ja pierdolę, szkoda słów.
Następny damski bokser, koleś, facet który nie jest w stanie znieść ataku kobiety, uniknąć go, lub baby po prostu zablokować i poczekać aż ochłonie, to pizda nie facet. A pizda która jeszcze kobietę atakuje, to pizda bez zasad, ostatni syf na ziemi i takich powinno się utylizować bo trzymanie tego gówna w pierdlu jest zbyt drogie.

Przemoc powoduje przemoc. Kobieta kiedyś wiedziała jak byś kobieta i takie sytuacje były nie do pomyślenia. Teraz ludziom zwyczajnie odpierdala. Na zasadzie bo moją racja jest najmojsza. A kuriozum jest tego takie że w barzę by że sobą usiedli na piwo i by normalnie sobie pogadali. Staliśmy się płytkim społeczeństwem beż wartości autorytetów. I jakiś celów...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem