Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Które z nich jest rodowitym warszawiakiem? Takie samo bydło. Mieszka takie z 5 lat w Warszawie, pracując w korpo, biorąc wszystko na kredyt i wielki pan warszawiak. Jak dla mnie, to mogą przenieść stolicę do Krakowa, przynajmniej się to bydło wyniesie.
Wyniesie się do obojętne którego miasta w Polsce z około milionowa populacja to wtedy zauważysz ze wszędzie to jest. Problem jest w zmywarkach które myślą że mają między nogami jaja. Stoję ostatnio na światłach za kobita widzę że dłubię w dupie albo w telefonie. Zielone się zapaliło ona dalej stoi więc zatrąbiłem ktortko żeby się ocknela a ta ręce rozkłada i środkowy palec do mnie. A że nie lubię takich kurew to skwitowałem ja taka poranna mela na szybę od kierowcy. Mina była przednia nawet rursko chciało wysiadać, ale krótkie lodzkie światła ja powstrzymały od kolejnej tyle że w mordę...
[ Dodano: 2024-12-31, 05:20 ]
Jak czytam wypowiedzi ludzi takich jak ty to uświadczam się w przekonaniu że ludzi normalnych w społeczeństwie jest coraz mniej. Kiedyś uderzenie kobiety było nie do pomyślenia, nawet jak baba się rzucała z łapami, facet bez problemu jest w stanie albo to znieść, albo ataku uniknąć. A ty tu jeszcze popierasz atak na kobietę i to kurwa od tyłu, kiedy ona tego nie widzi. Ja pierdolę, szkoda słów.
Następny damski bokser, koleś, facet który nie jest w stanie znieść ataku kobiety, uniknąć go, lub baby po prostu zablokować i poczekać aż ochłonie, to pizda nie facet. A pizda która jeszcze kobietę atakuje, to pizda bez zasad, ostatni syf na ziemi i takich powinno się utylizować bo trzymanie tego gówna w pierdlu jest zbyt drogie.
Jak kobieta zachowuje się jak chlop to musi być traktowana jak chlop. Czyli co jak będzie tobie kobieta ciupać na ulicy od cweli machać łapami to będziesz bawił się w uniki ? Jeden chuj czy to rafalala czy to Rafał czy inne wymysły lpggt+. Ktoś jak się zachowuje jak zwierze traktowany jest jak zwierze !
Jak kobieta zachowuje się jak chlop to musi być traktowana jak chlop.
I właśnie dlatego świat schodzi na psy. Najpierw przegięcie w jedną stronę - brak prawa głosu dla kobiet itp. Teraz przegięcie w drugą stronę - traktowanie bab jak chłopa bo zachowuje się jak chłop. Może i się zachowuje ale baba biologicznie chłopem nigdy nie będzie, ma mniej mięśni, słabszą budową, mniejsza wytrzymałość na urazy. Dlatego trzeba kurwa myśleć, a nie pierdolić głupoty i traktować babe jak chłopa. Baba to baba a chłop to chłop, każde ma swoje ograniczenia i należy o tym pamiętać.
Idąc dalej, rafalala napisałeś. Transior w kiecce to nie baba, to transior w kiecce, biolgiczny facet, jak on startuje do faceta to należy mu się wpierdol, ale też kurwa nie z partyzanta od tyłu.
Pamiętaj że z takiego myślenia, "jak baba zachowuje się jak facet to należy ją traktować jak faceta" biorą się takie kurioza, że jak facet zachowuje się jak baba to się go traktuje jak babę. A że w jakimś przypadku ten facet był bokserem, pojechał na olimpiadę i spuścił wpierdol innym babom, bo zgodnie z twoją logiką potraktowano go jak babę i startował jako kobieta, to już może boleć, nie? Rozumiesz już swój błąd?
Pamiętaj że z takiego myślenia, "jak baba zachowuje się jak facet to należy ją traktować jak faceta" biorą się takie kurioza, że jak facet zachowuje się jak baba to się go traktuje jak babę. A że w jakimś przypadku ten facet był bokserem, pojechał na olimpiadę i spuścił wpierdol innym babom, bo zgodnie z twoją logiką potraktowano go jak babę i startował jako kobieta, to już może boleć, nie? Rozumiesz już swój błąd?
Gadasz od rzeczy. Jeśli się baba zachowuje jak facet ( do chwili otrzymania strzała ), to należy ją wychowywać. Elementem procesu wychowawczego jest uświadomienie, że jednak facetem nie jest. Strzał w ryja się do tego nadaje.
Jak czytam wypowiedzi ludzi takich jak ty to uświadczam się w przekonaniu że ludzi normalnych w społeczeństwie jest coraz mniej. Kiedyś uderzenie kobiety było nie do pomyślenia, nawet jak baba się rzucała z łapami, facet bez problemu jest w stanie albo to znieść, albo ataku uniknąć. A ty tu jeszcze popierasz atak na kobietę i to kurwa od tyłu, kiedy ona tego nie widzi. Ja pierdolę, szkoda słów.
Następny damski bokser, koleś, facet który nie jest w stanie znieść ataku kobiety, uniknąć go, lub baby po prostu zablokować i poczekać aż ochłonie, to pizda nie facet. A pizda która jeszcze kobietę atakuje, to pizda bez zasad, ostatni syf na ziemi i takich powinno się utylizować bo trzymanie tego gówna w pierdlu jest zbyt drogie.
Obawiam się, że cierpisz na niedojebanie móżgowe, co potwierdziłeś dobitnie powyższymi wyrzygowinami.
Połowa tego portalu to spierdoksy z wykopu z tagu przegryw i przegrywy w ogóle. Mizogini z syndromem oblężonej twierdzy, nienawidzący kobiet bo nie zachęciły je ich pryszcze.
Dobrze gazem go, za chwilę o Jezu,Jezu bo typ się broni. Równouprawnienie
Ty to taka sama pizda jak ten ulany grubas,co jak większy pobije mniejszego to płacze że cwaniak niech rzuci się do kogoś swojej postury.
Mela ci na ryj rowerowa częścio
Jak czytam wypowiedzi ludzi takich jak ty to uświadczam się w przekonaniu że ludzi normalnych w społeczeństwie jest coraz mniej. Kiedyś uderzenie kobiety było nie do pomyślenia
kiedy to było nie do pomyślenia? za komuny, gdy skala przemocy domowej była porażająca? przed wojną, gdy ideał kobiety to taki co dał dupy, zrodził dzieci i miał mocną szczękę? w średniowieczu? no kiedy?! nie jestem jakimś pojebem co bije laski, ale należało by się zreflektować, że jeśli ktoś Cię zaatakuje, to masz prawo oddać, typ zjebał bo wjechał jej w plecy jak cipa, zamiast skontrować liściem, w sumie w dupie to mam, choć jeśli księżniczka "zaklepała" miejsce parkingowe dla kogoś, to skłaniam się ku temu, że but w plecy był wyrównaniem jej rachunków ze społeczeństwem
Ty to taka sama pizda jak ten ulany grubas,co jak większy pobije mniejszego to płacze że cwaniak niech rzuci się do kogoś swojej postury.
Mela ci na ryj rowerowa częścio
I co tam jeszcze powiesz?
Synu peta i pojary.
Gadasz od rzeczy. Jeśli się baba zachowuje jak facet ( do chwili otrzymania strzała ), to należy ją wychowywać. Elementem procesu wychowawczego jest uświadomienie, że jednak facetem nie jest. Strzał w ryja się do tego nadaje.
Wychowywać to możesz w ten sposób co najwyżej swoje dzieci i tyle w temacie. Choć czytając twój wysryw doszedłem do wniosku że lepiej jak byś się na nie nie decydował, społeczeństwo tylko na tym skorzysta.
Obawiam się, że cierpisz na niedojebanie móżgowe, co potwierdziłeś dobitnie powyższymi wyrzygowinami.
Obawiam się że niekoniecznie to co zdiagnozowano u ciebie dotyczy innych, w tym mnie. Choć niektórych z tego wątku , "wychowawców", na pewno tak.
typ zjebał bo wjechał jej w plecy jak cipa
Typ zjebał bo to pizda która najpierw najechała babkę autem, później zaczął ją szarpać, z partyzanta ją kopnął w plecy jak odchodziła a na koniec jeszcze z jakimś kolesiem się tłukł. Trzeba być jakimś niedojebanym pierdolonym ćwierć mózgiem żeby w ogóle go bronić.
kiedy to było nie do pomyślenia?
Wtedy kiedy ja byłem dzieckiem i wpajano mi zasady zachowania się w społeczeństwie. No ale trochę racji możesz mieć, wiele zależy od środowiska w jakim się wychowujesz i dorastasz, ja miałem to szczęście że chowałem się wśród ludzi normalnych, z pewnymi zasadami.
Jednak w każdym środowisku był dostęp do wiedzy (obowiązkowa podstawówka jest i była od lat), książek (biblioteki) a w szkole i literaturze (oraz radiu i tv) propagowano właśnie wzorzec że kobiety to nawet kwiatkiem się nie bije. Ale to trzeba chcieć wiedzę przyswajać i umieć czytać.
I właśnie dlatego świat schodzi na psy. Najpierw przegięcie w jedną stronę - brak prawa głosu dla kobiet itp. Teraz przegięcie w drugą stronę - traktowanie bab jak chłopa bo zachowuje się jak chłop. Może i się zachowuje ale baba biologicznie chłopem nigdy nie będzie, ma mniej mięśni, słabszą budową, mniejsza wytrzymałość na urazy. Dlatego trzeba kurwa myśleć, a nie pierdolić głupoty i traktować babe jak chłopa. Baba to baba a chłop to chłop, każde ma swoje ograniczenia i należy o tym pamiętać.
Idąc dalej, rafalala napisałeś. Transior w kiecce to nie baba, to transior w kiecce, biolgiczny facet, jak on startuje do faceta to należy mu się wpierdol, ale też kurwa nie z partyzanta od tyłu.
Co ty pierdolisz za kocopoły. Kobiety w PL mają takie same prawa (+ przywileje) jak faceci już od 1918 roku. Chcą być traktowane jak mężczyźni to niech ponoszą konsekwencje swoich czynów, a nie odpierdalać trzodę a potem "przecież jestem kobietą".
To ty tam przybiegłeś bronić honoru i czci biednej białogłowej? Nie pamiętasz co krzyczałeś na marszach o piekle kobiet?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów