Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze gazem go, za chwilę o Jezu,Jezu bo typ się broni. Równouprawnienie
Wspaniała obrona przed placami oponenta/tki.
Przecież to typowy czarnuch walący z partyzanta w plecy.
Więcej info miejskireporter.pl/bojka-w-centrum-warszawy-mezczyzna-najpierw-potraci...
Wspaniała obrona przed placami oponenta/tki.
Przecież to typowy czarnuch walący z partyzanta w plecy.
Więcej info
Z relacji naszej Czytelniczki wynika, że kobieta prawdopodobnie pilnowała miejsca parkingowego dla kogoś,
A co to komuna wróciła? To publiczne miejsce parkingowe to jej prywatne miejsce?
Kto wygrał?
nikt bo to polskie pizdy poskakaly i sie rozeszly, ze stanow to sa bijatyki do poogladania a nie z polski
Julka 5 sekund później: O jezu !
prwaidlowo, skacze taka z lapami i mysli ze facet nie odda?! a potem ze ja facet bije, niech powie prawde ze go rowokowala zwoim pojebanym zachowaniem. jak dla mnie kazdy sad powinien go uniewinnic i dac medal za ppokazanie co znaczy równouprawnienie.
Jak czytam wypowiedzi ludzi takich jak ty to uświadczam się w przekonaniu że ludzi normalnych w społeczeństwie jest coraz mniej. Kiedyś uderzenie kobiety było nie do pomyślenia, nawet jak baba się rzucała z łapami, facet bez problemu jest w stanie albo to znieść, albo ataku uniknąć. A ty tu jeszcze popierasz atak na kobietę i to kurwa od tyłu, kiedy ona tego nie widzi. Ja pierdolę, szkoda słów.
[ Dodano 2024-12-31, 03:25 ]
Bardzo dobrze. Każda kobieta która podnosi rękę na mężczyznę powinna tym samym zdawać sobie sprawę, że właśnie stanęła do walki. Miło się patrzy jak głupie pizdy uczone od dziecka że nie można ich uderzyć bo są dziewczynkami dostają w pewnym momencie życia zderzenie z rzeczywistością gdzie jednak za swoje czyny ponosi się odpowiedzialność. Nawet nie interesuje mnie co tam się działo przed początkiem nagrania, jeśli to ona pierwsza zaatakowała fizycznie tego chłopa powinna za to dostać regularny wpierdol, no chyba że umie się bić i stoczyłaby z nim wyrównany pojedynek o co ją raczej nie posądzam.
Następny damski bokser, koleś, facet który nie jest w stanie znieść ataku kobiety, uniknąć go, lub baby po prostu zablokować i poczekać aż ochłonie, to pizda nie facet. A pizda która jeszcze kobietę atakuje, to pizda bez zasad, ostatni syf na ziemi i takich powinno się utylizować bo trzymanie tego gówna w pierdlu jest zbyt drogie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów