Myśleliście, że tytuł to taki żarcik?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Myśleliście, że tytuł to taki żarcik?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak widać można wskoczyć do basenu i nie zamoczyć włosów
Ktoś kiedyś powiedział że na pierwszą randkę najlepiej zabrać laskę na basen bo zobaczysz jak wygląda bez makijażu ale i jak widać włosów również
Tom9310 napisał/a:
Ktoś kiedyś powiedział że na pierwszą randkę najlepiej zabrać laskę na basen bo zobaczysz jak wygląda bez makijażu ale i jak widać włosów również
Mam w rodzinie makijażystkę i to co robi z tymi pasztetami woła o pomstę do nieba... Zdjęcie przed i po to jak komunizm i kapitalizm
^ właśnie. A później rano się budzisz i..... jaaaa pieeerdolllęęęe...
popływam, ale włosów moczyć nie będę
Coordinator napisał/a:
Mam w rodzinie makijażystkę i to co robi z tymi pasztetami woła o pomstę do nieba... Zdjęcie przed i po to jak komunizm i kapitalizm
Podeślij na sadola pośmiejemy się razem
kiedyś amerykanie rodowici mordując pozbawiali obcych włosów (skalpy) teraz murzyni kupują skalpy bo wstydzą się siebie a my musimy to tolerować :/ ... dla mnie to jest obrzydliwe ... lato oni w futrach , lato oni w czapkach nawet w domach i autach nawet przy stole , do tego złotem obwieszają się ... mam teorie ze ich DNA było do wykopywania złota i ich to przyciąga (starożytni kosmici) ale te peruki przepocone ohydne ... fuj
Asuritta napisał/a:
kiedyś amerykanie rodowici mordując pozbawiali obcych włosów (skalpy) teraz murzyni kupują skalpy bo wstydzą się siebie a my musimy to tolerować :/ ... dla mnie to jest obrzydliwe ... lato oni w futrach , lato oni w czapkach nawet w domach i autach nawet przy stole , do tego złotem obwieszają się ... mam teorie ze ich DNA było do wykopywania złota i ich to przyciąga (starożytni kosmici) ale te peruki przepocone ohydne ... fuj
Daj namiary na swojego dilera, bo musi dobry towar mieć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów