Nigeryjczycy vs Tunezyjczycy. Bolonia
Nigeryjczycy vs Tunezyjczycy. Bolonia
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jedyna nadzieja że te kurwy ciapete same sie wybiją bo w tą lewacką Europę już nie wierze
Pierdolić tą Europę, niech sama zapadnie się pod ciężarem własnej głupoty.
W Polandii za to dalej ukrostwo się panoszy, a Zelenski wlasnie sie na Polske wypina i wprowadza to samo co Putin brawo kurwa pisiory samozaoranie. Pomagaliscie a teraz sie na was wypieli Kurwa natychmiastowa deportacja wszystkich ukrów na ukraine!
Ino się nie zesraj, ruski pachołku. Pan Putin polskich znaków nie dał?
Pierdolić tą Europę, niech sama zapadnie się pod ciężarem własnej głupoty.
Tak ci spieszno do ruskiego miru? Bo bez Unii i NATO Polska nic nie znaczy, będziemy łatwym łupem dla ruskich.
Więc szanuj tą Europę taką, jaka jest albo będziesz miał powtórkę z lat 45-89.
Ino się nie zesraj, ruski pachołku. Pan Putin polskich znaków nie dał?
znowu leków nie wziąłeś czy sie TVffuuueNu naoglądałeś folksdojczu
Tak ci spieszno do ruskiego miru? Bo bez Unii i NATO Polska nic nie znaczy, będziemy łatwym łupem dla ruskich.
Więc szanuj tą Europę taką, jaka jest albo będziesz miał powtórkę z lat 45-89.
powtórka z lat 45-89 powiadasz, ale analogii z polityką europejską z końca lat 30-tych to już nie dostrzegasz....... no tak, przecież niemcy to tacy dobrzy ludzie, dziesiąty raz tego samego nie zrobią :]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów