Szczęście w nieszczęściu 5 żydów poszło do piachu, jedyne dziecko które przeżyło też żyd, ale jest w ciężkim stanie więc jest jeszcze nadzieja.
'Five members of an Israeli family were among the victims and the surviving five-year-old child - who is in a serious condition in hospital - is also Israeli.'
Jak widać Jahwe miał inne plany na wakacja dla swoich wyznawców. Zresztą podobno w czasie drugie wojny światowej był na wakacjach i też nic nie widział. Cwany ten Jahwe. Jacyś Semiccy kozojebcy przyczepili sie do niego kilka tysięcy lat temu i spokoju nie dają.
Ktoś tam nieźle beknie za podpisanie się pod odbiorem i dopuszczeniem do użytku.
co ty pierdolisz za farmazony, jak wszystko było ok przy odbiorze to ok
'Five members of an Israeli family were among the victims and the surviving five-year-old child - who is in a serious condition in hospital - is also Israeli.'
a to, że 9 ofiar nie jest "Israeli" to chuj z nimi, aż mi się ta kurwa przypomniała
Piwko dla pani engelking.....
Wniosek jest jeden nie ma co wozić się z rzymianami
W tym wypadku piszemy tak: "żymianie"
a to, że 9 ofiar nie jest "Israeli" to chuj z nimi, aż mi się ta kurwa przypomniała
O kurwa a co to za kutew ?? No szmacisko puścił bym przez komin aby poczuła na własnej skórze tą żydowska metafizykę , o jebana ażem się wkurwił. Głupia sucz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów