📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
ci co się bali wysokości na takich konstrukcjach pewno już mieli w głowach, prawie u celu.... no właśnie prawie
Biorąc pod uwagę kto odkupił Kolejkę na Kasprowy Wierch (pewnie bez połowy zabezpieczeń) możemy spodziewać się tego samego
Jedź na wakacje do Włoch mówili, będzie fajnie mówili...
CzasNaKwas napisał/a:
Jedź na wakacje do Włoch mówili, będzie fajnie mówili...
I jak, fajnie było?
Szczęście w nieszczęściu 5 żydów poszło do piachu, jedyne dziecko które przeżyło też żyd, ale jest w ciężkim stanie więc jest jeszcze nadzieja.
'Five members of an Israeli family were among the victims and the surviving five-year-old child - who is in a serious condition in hospital - is also Israeli.'
'Five members of an Israeli family were among the victims and the surviving five-year-old child - who is in a serious condition in hospital - is also Israeli.'
@up Całkiem możliwe, że kolejkę obsługiwał jakiś z Palestyny.
a to, że 9 ofiar nie jest "Israeli" to chuj z nimi, aż mi się ta kurwa przypomniała
a to, że 9 ofiar nie jest "Israeli" to chuj z nimi, aż mi się ta kurwa przypomniała
picolo napisał/a:
Jebane media o rzymianach napisali a reszta to chuj. Swoją drogą coś się ta Italia słabo trzyma najpierw most teraz kolejka co następne pierdolnie?
„six milion jews”
Wniosek jest jeden nie ma co wozić się z rzymianami
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów