Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
🔥 Ucieczka z pokoju przesłuchań - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
T................h 2020-03-16, 21:15
Neapol. U nich akcje ze śmieciami to normalka. Ogólnie obskurne miasto.
Zgłoś
karakal 2020-03-16, 21:28
Tam śmieciami zajmuje się mafia.
Zgłoś
tfujdiler 2020-03-16, 21:32
A więc już nie taka bella ta italia.
Zgłoś
fikuswdoniczce 2020-03-16, 21:33
Tym syfiarzom bliżej do Afryki niż do Europy. Powinniśmy się od nich odgrodzić murem.
Zgłoś
M00nSpeLL 2020-03-16, 21:45 1
brylant1412 napisał/a:

ty tak na poważnie debilu

Tak. Co śmieci mają do koronawirusa. Jakiś sadol po zawodówce jest w stanie odpowiedzieć na to pytanie, czy już się zesraliście?
Zgłoś
silwerbalk 2020-03-16, 22:39
M00nSpeLL napisał/a:

Tak. Co śmieci mają do koronawirusa. Jakiś sadol po zawodówce jest w stanie odpowiedzieć na to pytanie, czy już się zesraliście?

Śmieci to gnijące odpadki odpadki przyciągają muchy i szczury którymi się żywią i uwaga..... Przenoszą pierdolone choróbska...... Teraz czaisz czy tobie trzeba tłumaczyć jak upośledzonemu szympansowi....
Zgłoś
hellbwoi 2020-03-16, 22:48
silwerbalk napisał/a:

Śmieci to gnijące odpadki odpadki przyciągają muchy i szczury którymi się żywią i uwaga..... Przenoszą pierdolone choróbska...... Teraz czaisz czy tobie trzeba tłumaczyć jak upośledzonemu szympansowi....

faktycznie gimbaza nie może wyjśc na ulice włazi na sadola...

zajebiste zdanie naskrobałeś, które znaczy ni mniej ni więcej tylko że: smieci to gnijące odpadki przyciagajęce muchy i szczury aby się nimi żywić i w dodatku przenoszą choróbska..

czaję czaję.. jestem ZA zlikwidowaniem śmieci! - nawet wyobraziłem sobie WILQa jak walczy ze śmieciami.. mógłby być dobry odcinek

a tak już na poważnie nie ma na tę chwilę i raczej nie będzie żadnej korelacji ilości śmieci do ilości zakażeń covidem19, no chyba, że te śmieci pochodzić będą od zakażonych..
Zgłoś
ProVVe 2020-03-16, 23:25
Jak mówie, że mają na zachodzie syf to "światowcy i inteligenci" pierdolą "niee to nie to (oprócz tego bardzo starzejące się społeczeństwo... Wioski sie wyludniaja i domu za 1 euro mozna kupić jeśli jesteś młody i chcesz remontować)... To poważna sprawa, a jak ktos bliski, a jak to jak tamto...". Gówno kurwa... Myjcie się, myjcie matkę, dbajcie o higienę i zdrowie to nie będzie kurwa srania po kalesonach... Zapraszam do Paryża zobaczyć jak mają "wylizane"... To samo... Parę miejsc w Hiszpanii, ale Włochy z Francją rozpierdalają głowę...

M00nSpeLL napisał/a:

Dlatego Ty nie pożyjesz na tyle długo, żebyś poznał odpowiedź... Wiedziałem, że edukacja i higiena u nas kuleję, ale to przegięcie... Zrobili wam kurwy małe wolne bo wirus to chociaż do książki jakieś zajrzyj. Albo wsadź komuś na ulicy palec w dupę i obliż... Co ma dupa do wirusa zapytasz? To jest twoje zadanie domowe... Może sie dowiesz czego potrzeba wirusowi do przeżycia dłużej niz kilku godzin...
Zgłoś
CiemnosciHetman 2020-03-17, 1:27 2
"wolę polskie gówno w polu niż fiołki w neapolu" - się już trochę role odwróciły
Zgłoś
saves 2020-03-17, 7:42
Powiedzenie: "zobaczyć Neapol i umrzeć" nabrało nowego znaczenia.
Zgłoś
stefanwtiorturiowanyprzez 2020-03-17, 15:05
Tam wywozem śmieci od lat zajmuje się mafia.Włoska miafia to jakiś pierdolony Pruszków,tylko ludzie,którzy obracają większymi sumami,niż cały roczny Polski budżet.To jest mafia,która wykorzystuje nielegalny rynek.Ja bym unikał wieszania psów,na Włochach bo.gdyby nie sytuacja u nich,to Polacy by się nie obudzili.Moim zdaniem tak jak widziałem,jak rozprzestrzenienia się pandemia tam,to ona pokrywała się z typowymi szlakami turystycznymi.Jest niestety tak,że dla chińczyków Włochy o tej porze roku,to bardzo popularny kierunek.Osobiście jest mi ich szkoda,bo nie dość,że są na pierwszym boju z emigrantami,to jeszcze teraz taka sytuacja.Wielu polityków w tym Amerykanie mieli pretensje do Berlusconiego,że układa się z Kaddafim,ale dziś wychodzi na to,że to on miał racje.
Zgłoś
burnpiro 2020-03-18, 0:02
Swoją drogą facet ma głos jak lektorzy filmów instruktażowych sprzed 25 lat które się za młodego oglądało w szkole
Zgłoś
ellsworth 2020-03-18, 21:07
To było zapewne wtedy gdy we Włoszech trwał strajk śmieciarzy i chyba po jakimś czasie wojsko zabrało się za wywożenie. Jakieś taka chora akcja była, a nie typowa sytuacja.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem