Oraz jego opinia na temat protestu rolników
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolenie nie rolnicy, tylko patolsa żyjąca z 500 + w blokowiskach xd
Mietek7567 napisał/a:
Prawda ,powinni jechać pod sejm na 500 traktorów i nie wypuszczać tych co za ustawą głosowali.
W Holandii u Timmermansa jak rolnicy chcieli protestować to wjazdu do miasta pilnowalo wojsko i czołgi
Ot praworządność
google.com/amp/s/www.rmf24.pl/fakty/swiat/newsamp-protest-rolnikow-w-h...
Jarek wyjebał rolników ale pamiętajcie że cała lewica i poko w 100% też głosowały za tą ustawą
I nawet jak prezydent to zawetuje to akurat tu jedni w zgodzie z drugimi mogą przepchnąć ta ustawę.
I nawet jak prezydent to zawetuje to akurat tu jedni w zgodzie z drugimi mogą przepchnąć ta ustawę.
NataliaW napisał/a:
Jarek wyj***ł rolników ale pamiętajcie że cała lewica i poko w 100% też głosowały za tą ustawą
Bo tu nie chodzi o zwierzęta, a handel... Ponad 50% wołowiny Polska sprzedaje za granicę. Jeśli ta ustawa wejdzie to rolnik zachodu zajmie miejsce Polskiego. ZAczną sie upadki gospodarstw i co za tym idzie nowe ziemie do kupienia od rolników. To jest ustawa według mnie czysto opłacona pod stołem
Mietek7567 napisał/a:
Prawda ,powinni jechać pod sejm na 500 traktorów i nie wypuszczać tych co za ustawą głosowali.
I jeszcze ich rodziny chych ( PO+PIS+LEWICA) posłów prześladować
Widać że niektórzy nie rozumieją sensu protestu. O to chodzi żeby zwrócić na siebie uwagę w ogólnej przestrzeni a nie stać pod sejmem gdzie i tak wszyscy mają to w pisdzie.
Co za burak z auta. Przeciez POPIS jednoglosnie przeglosowali ustawe.
ProVVe napisał/a:
Bo tu nie chodzi o zwierzęta, a handel... Ponad 50% wołowiny Polska sprzedaje za granicę. Jeśli ta ustawa wejdzie to rolnik zachodu zajmie miejsce Polskiego. ZAczną sie upadki gospodarstw i co za tym idzie nowe ziemie do kupienia od rolników. To jest ustawa według mnie czysto opłacona pod stołem
To akurat wiadomo od początku. PGR-y, które zostały po tej złej komunie zamiast zrestrukturyzować też zlikwidowano bo miały takie moce produkcyjne żywności, że całą Europę można było wyżywić no ale wtedy rolnictwo i hodowla leżą na zachodzie więc nas wyjebano, a przykładów można podawać dziesiątki. Naszym prawdziwym celem, narodowym i społecznym jest zrozumieć tę kurwa zależność i odbić to co utracone. Dzieje zniszczenia szeroko pojętej polskiej inicjatywy gospodarczej to największa zdrada od stuleci.
a na kogo jebany busiarz glosował jestem ciekawy? za opcją niemicka? bo o polskich konserwatystach zapewne nawet nie slyszal jebany cwok
Popieram autora w 100% !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów