Oraz jego opinia na temat protestu rolników
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Prawda ,powinni jechać pod sejm na 500 traktorów i nie wypuszczać tych co za ustawą głosowali.
Na tym nagraniu widać że to ten inteligent z busa blokuje drogę...
A sam pewnie kurwa siedzial i za nikim wote bylo.... I tera placz bylo isc na innych burakow glosowac jeden chuj .... Osama i tak cie zajebie
demokracja polega na wolnym wyborze, a to że ktoś protestuje bo nie wszystko mu pasuje świadczy o właściwym wyborze,
co innego te oszołomy lewackie i ich fanatyczne protesty najczęście o nic, byle na szkodę przeciwnej partii
co innego te oszołomy lewackie i ich fanatyczne protesty najczęście o nic, byle na szkodę przeciwnej partii
Każdy ma prawo do błędu, nawet jak głosowali na PiSowski szlam to mają okazje to naprawić. Aby drugi raz tego nie popełnili. Ja tam jestem za rolnikami. Dobra inicjatywa. Oni nic nie chcą, nie chcę pieniędzy, o nic nie żebrają, oni tylko chcę żeby z butami im sie Państwo nie pchało. To nie wiele, porównując do strajków np policji czy LGBT, zresztą mozna postawić równość obecnie policja=LGBT.
Popieram kurwa w całej rozciągłości...
prawdę powiedział... tak zagłosowali to tak mają. W Wawie nie ma tylu pisiorów, więc czego nam tutaj dupę zawracają i blokują drogi. Niech jadą pod dom kaczora.
Wiara to jest tępa powtarzają jak barany puste hasła co gdzieś usłyszą. Czyli 10 milionów ludzi czy chuj wie ile tam na PiS głosowało nie ma prawa protestować? Debil i cham z auta jedyny rodzaj protestu na jaki go stać go minka wrr na pejsbuku
wujawlade napisał/a:
Czyli 10 milionów ludzi czy chuj wie ile tam na PiS głosowało nie ma prawa protestować?
Mają, tylko jak byli na tyle głupi żeby głosować na te kurwy to niech nie utrudniają życia normalnym ludziom.
Niech se blokują wiejską albo nowogrodzką.
Te protesty tak samo pojebane jak strajki nauczycieli. Nie trafiają w tych, w których powinny.
Pierwsza rozsądna decyzja tego rządu. Inna sprawa, że i tak ulegli i wprowadzili jakieś wieloletnie vacatio legis. Jakoś mi nie żal ludzi, dla których dobre traktowanie zwierząt jest aż takim utrudnieniem.
Święte słowa powiada ten Pan.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów