📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
T-Debile
Tylko PLAY i ewentualnie PLUS. Orange to największe ścierwo na całym rynku. Tmobile za nim.
Awantura ponoć dlatego że t-mobile wprowadziła opłatę za sprawdzanie salda w pre-paid.
ja osobiscie na orange nie narzekam, daja mi za darmo internet, wiec...
tez ostatnio mnie t-mobile wkurwil, u mnie na ulicy kradna kable wiec zostaje mi tylko mobilny internet (place 100zl za 15gb + laptop do tego), ale zeby kurwa w centrum katowic lapal mi siec 2g edge to chyba lekkie przegiecie? no do chuja co kawalek przelaczalo mi na 2g, na dodatek glosniki sraja caly czas jak przy dzwoniacym telefonie, bym mogl to bym wyjebal ten modem od nich. jakosc uslugi t-mobile w polsce to jakas kpina. a w salonie mi powiedzieli ze 4g nie wprowadzaja bo pracuja nad czyms lepszym, juz to kurwa widze. jebany abonament.
PLAY? po rozwiązaniu umowy zadzwonili po 2 latach że im 200 zł zalegam. Wyjaśniając że umowa została całkowicie rozwiązania ZAŻĄDALI przesłanie dokumentów potwierdzających, w przeciwnym razie sprawę kierują do sądu.
To jakiś arab jebany, pewnie firma T-mobile przeszkodziła jego religii czy coś
To jest kurwa niewiarygodne żeby się zebrało tyle ludzi bo jakiś gość demoluje sklep. Jeszcze się kurwa spuszczają nad nim, że ja pierdole "HE'S COMIN OU, HE'S COMIN OUT" i jakieś bachory krzyczące "HOOOLY SHIIIT". Paranoja kurwa. A on widać miał powód, ja mam ochotę tak zrobić z Orange, tylko że bym kurwa konsultantów nie oszczędzał.
@up
Tak, tak - wpierdoliłbyś pracownikom i takie tam
Tak, tak - wpierdoliłbyś pracownikom i takie tam
bartekmmm napisał/a:
Chadzałeś tam pooglądać witryny po zmywaku?
znasz to z doświadczenia widzę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów