📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wziął udział w loterii SMS. Wygrał demolkę jak w filmie JOB.
Wkurwił się bo w gratisie nie dostał smyczy do telefonu przy podpisywaniu umowy
świat schodzi na psy
zamiast gola piersią bronić dobytku swego pana...
świat schodzi na psy
Chcieli mu wcisnąć dwa hot dogi, zamiast jednego. Też bym się wkurwił.
W Polsce jak jest jakiś wypadek, to taka publiczność się nie zbiera... Jakby to orange było to bym powiedział, że przyszedł po BMW
wygląda to na Market Street w Manchester
I ten spokój i systematyczność w zabawie...
t-mobile w POlsce wali w chuja z cenami smartfonów szwaby mają taniej
Chyba nie dostał darmowych minut.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
patrzcie jaki luz, rozpierdolil caly salon i sie usmiecha do policji, bo wie ze nic mu sie nie stanie i b edzie pracowal jak do tej pory
w polskim obozie nawet roboty ciecia po takim czyms by nie dostal bo rzadaja swiadectwa niekaralnosci
co za pojebany kraj
w polskim obozie nawet roboty ciecia po takim czyms by nie dostal bo rzadaja swiadectwa niekaralnosci
co za pojebany kraj
Chadzałeś tam pooglądać witryny po zmywaku?
mare30ks napisał/a:
patrzcie jaki luz, rozpierdolil caly salon i sie usmiecha do policji, bo wie ze nic mu sie nie stanie i b edzie pracowal jak do tej pory
co za pojebany kraj
Żądają!!!
A niewolnik stał i nie pomógł Panu w remoncie?! Hańba!
Ale spojrzyjcie na to z tej strony : to było w Wielkiej Brytanii. Wszyscy ludzie na tym filmie oprócz policjantów nie wyglądają na rodowitych mieszkańców UK - jest to wręcz mieszanka mieszkańców całego świata , brakowało tylko jakiegoś azjaty. Tylko w policjantach rozpoznałem rodowitych Europejczyków.
T-mobile, tak się skurwiło, że też mam ochotę tak zrobić, ale tak nie zrobię, mnie nie stać, na pokrycie kosztów
bo to jest właśnie t-mobile też nie raz taką ochote miałem zrobić jeszcze ta Era była ok jedyna najlepsza z najgorszych teraz to chyba każdy narzeka na każdą sieć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów