Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wydaje się że zarzucając wędka zaczepił o przewody ale żyłka musiała by być z metalu skoro go prąd jebnął więc chyba jednak teoria o czarnoksiężniku wydaje się prawdopodobna 🙂
Może i żyłka była z metalu ale ja obstawiam wędzisko z włókna węglowego.
Jeden koniec grubego drutu zanurzasz w wodzie a drugim dotykasz przewodów WN. Tyle, że ten debil wyją jeden koniec z wody i swoim ciałem zamknął obwód do ziemi.
debil wyją jeden koniec
Wyją to twoi nauczyciele żebyś w końcu słownik kupił.
Z prochu powstałeś i w proch się obrócisz.
[ Dodano: 2024-08-17, 21:23 ]
Nie mam pojęcia o co chodzi na tym nagraniu.
Typ łapał ryby na sieć podpiętą do....no sieci...energetycznej ale chyba coś pojebał z izolacją, zapomniał o gumowych kaloszach czy coś. W każdym razie prąd przeszedł najkrótszą drogą, z napowietrznego przewodu wysokiego napięcia, przez jego ciało, wprost do Matki Ziemi. Ryb nałowił ale chyba już nie zje.
Rzucił ostre zaklęcie, many zabrakło.
Typ łapał ryby na sieć podpiętą do....no sieci...energetycznej ale chyba coś pojebał z izolacją, zapomniał o gumowych kaloszach czy coś. W każdym razie prąd przeszedł najkrótszą drogą, z napowietrznego przewodu wysokiego napięcia, przez jego ciało, wprost do Matki Ziemi. Ryb nałowił ale chyba już nie zje.
Ok. Dzięki. Na telefonie i z wadą wzroku widziałem tylko wzburzenie wody.
Kurwa jak jakiś czarnoksiężnik jebany xD tylko chyba coś zaklęcie popierdolił
zly hotkey
Wydaje się że zarzucając wędka zaczepił o przewody ale żyłka musiała by być z metalu skoro go prąd jebnął więc chyba jednak teoria o czarnoksiężniku wydaje się prawdopodobna 🙂
Wędka ż włókna węglowego. Na większości z nich znajduje się informacja żeby nie korzystać z nich obok lini wysokiego napięcia albo w czasie burzy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów