📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do roboty kurwa !! Nierób pierdolony ..
xtraludek napisał/a:
Babuszka jak dostaje co miesiąc rente/emeryture ma do wyboru rydzyk albo wnuczek, w tym miesiącu najwyraźniej trafiło na ojca dyrektora.
Nie oceniaj wszystkich babć po swojej...
a babcia tez niezgorsza. po chuj sie w dyskusje wdaje? nie to nie i juz. ja pierdole jak mnie wkurwiaja takie gnoje
totalny śmieć ...takich zdeptać trzeba . Tym filmikiem nie wiem co chciał osiągnąć ? pochwalić się jak sobie pozwala w rozmowie z babcią ? żenada wstyd i tyle pozdro dla ludzi przeciwko takim typkom oraz idiotycznej propagandy JP
Nasz koleżka lubi rubika więc nie może być taki zły na jakiego wyszedł na tym portalu
krzysiek989, ,,,,,,,,,, Wstaw do posta bo kilka zgubiłeś
Ehh... później się mówi jacy to my (to coś na filmie jest mniej więcej w moim wieku) jesteśmy źli, głupi, niewychowani itp.
Ehh... później się mówi jacy to my (to coś na filmie jest mniej więcej w moim wieku) jesteśmy źli, głupi, niewychowani itp.
soklov napisał/a:
patrz ile to kosztuje nie rzucaj tym. xD Co ja z policji jestem ? xD
Przepraszam bardzo ale Ciebie to śmieszy? Zniżasz się do poziomu tego bezmózga? Zaczniesz pracować, to i dowiesz się co to znaczy zapłacić za prąd, gaz, mieszkanie, telefon, ewentualnie internet. Ucz się ucz, może kiedyś sam opłacisz neostradę
Jednak nie jest z góry powiedziane, że wszyscy użytkownicy sadola są bezduszni i bez uczuć, a jednak tego typu film daje wszystkim do myślenia. Do jakiego stopnia posuwa się ten smark, mnie wychowywano na pewnych zasadach, które przekażę swoim dzieciom. Nigdy nie narzekałem na brak wolności wyboru, szacunku do drugiej osoby mnie Mama nauczyła. Chłopakowi najwyraźniej nie ma kto wytłumaczyć jak postępować w życiu uczciwie z zasadami, to przykre.
ładny kurwa lamusek wkurwiający frajer tylko takich napierdalać .....
niech sobie zarobi a nie
niech sobie zarobi a nie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów