Wnuczek przyjechał do babci i zgarnął toaletową pulę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Starsi ludzie niestety się boją systemu, ci, którzy pamiętają wojnę mają zapasy wszystkiego w swoich domach "na czarną godzinę". Moja ciotka miała zbunkrowane pudło mydła, soli i konserw...
Swoją drogą, też zaczynam się bać trzymać kasę w banku, bo chuj wie kiedy arabsko-żydowskie lobby to wszystko zapierdoli...
Poza tym - gdy sprzątałem mieszkanie po swojej św. pamięci cioteczce to kasa była pochowana wszędzie - ubrania, zawinięta w obrusy, w zamrażalniku pod warstwą lodu itp.
Swoją drogą, też zaczynam się bać trzymać kasę w banku, bo chuj wie kiedy arabsko-żydowskie lobby to wszystko zapierdoli...
Poza tym - gdy sprzątałem mieszkanie po swojej św. pamięci cioteczce to kasa była pochowana wszędzie - ubrania, zawinięta w obrusy, w zamrażalniku pod warstwą lodu itp.
¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! YeehawReduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
może to jakaś promocja strajtaśm z nagrodami. Kiedyś było coś podobnego, że w chipsach pieniądze można było znaleźć.
Macie tu pomysła na porządny schowek na wypadek upadku Związku Radzieckiego.
Co do filmika: jak tam studenty? Stypendium przyszło?
No to wnusiowi sypnęła, a listonoszowi 30zł sknera daje z emerytury! ;P
dobrze ze rydzykowi nie wyslala
...chociaz pewni swoją dole i tak dostał
...chociaz pewni swoją dole i tak dostał
chcialem napisac ze cala renta, ale za duzo tego, babcia kreci cos na boku pewnie, marichułane w ampulkach rozprowadza
znaczy, ze za duzo ma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów