18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Wodnik
zsakuł • 2014-04-05, 19:55
Kosmiczne jebnięcie od wujka Karola. Program to familiada jak ktoś nie wie. Jakby ktoś miał wątpliwości - to co opowiada ten Pan to prawdopodobnie dowcip. Pozdro.

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
ProVVe 2014-04-06, 2:19 16
mlody19lat napisał/a:

Oj ktoś potrafi wytłumaczyć dlaczego ludzie w studiu się śmieją bo chyba nie z powodu żartu ?

Akurat jestem wstanie to wyjaśnić. Ponieważ posiadam odpowiednia wiedzę... Otóż kolega mojego przyjaciela wysłał zgłoszenie do suchariady i skontaktowali się z nim, że wszystko ładnie pięknie. Po krótkim objaśnieniu cała drużyna musiała zgodzić się na punkt w regulaminie, w którym była informacja, że każdy uczestnik zobowiązuje się do śmiania z dowcipów Karola. Nie wierzyłem, ale tak jest. Też raz się dziwiłem co jeden typ wręcz przekolorował własny śmiech (eksplodował po sucharze karola), a Karol jak zobaczył reakcje młodzieńca rozochocił się i zaserwował wszystkim kolejny suchar bez wody... Oczywiście młodzieniec kolejny raz eksplodował śmiechem, a karol dumny paw, uśmiechnięty jak down na widok motyla myślał czy nie dokurwić trzecim...

Ola gringo
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów