📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ładnie to wygląda Romantycznie.
Romantycznie to mało powiedziane:) tam można zaprosić dziewczynę nawet na prawdziwy seks pod wodospadem, jak w filmie "Cocktail". Ten kto to projektował musiał być Geniuszem...
Był. Zrobił spusty wody nad schodami. Była już na ten temat afera pare miechów temu.
A tak to wyglądało z dołu sadistic.pl/skandal-stadion-narodowy-przecieka-vt120746.htm
Tylko czy na pewno jest to materiał z wczoraj?
Tylko czy na pewno jest to materiał z wczoraj?
nie... już było tak podczas euro
Co się dziwicie? W końcu wybudowali taki sam jaki stoi w RPA tyle, że tam aż tak nie pada
Ten stadion to juz jest naprawde jakas jedna wielka porazka... Teraz jeszcze to.............
No i teraz zacznie się nudna fala filmików, ze stadionu z Warszawy.
Wiecie, nawet dobry dobry pomysł. Lato 40 stopni wjazd po schodach i już lepiej się czujesz
No to NARODOWY jest gotowy na letnie igrzyska ...konkurencje w pływaniu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów