Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Taka otyłość to kalectwo. Można mieć kilka nadprogramowych kilogramów ale nie kurwa sto
Kiedyś wymyśliłem taki super prosty przelicznik prawidłowej wagi (masy ciała) - u mężczyzn, wzrost np. 180 usunąć 1 z przodu i mamy prawidłową wagę, u kobiet podobnie, usunąć 1 i od reszty -10 i gotowe, czyli np. 165 cm. wzrostu, zostaje 65 -10 i waga prawidłowa 55 kg. Tyle, że to się tyczy tylko zwykłych ludzi, kulturysty się tak nie policzy.
Kiedyś wymyśliłem taki super prosty przelicznik prawidłowej wagi (masy ciała) - u mężczyzn, wzrost np. 180 usunąć 1 z przodu i mamy prawidłową wagę, u kobiet podobnie, usunąć 1 i od reszty -10 i gotowe, czyli np. 165 cm. wzrostu, zostaje 65 -10 i waga prawidłowa 55 kg. Tyle, że to się tyczy tylko zwykłych ludzi, kulturysty się tak nie policzy.
tu masz 160cm - 160kg
tu masz 160cm - 160kg
No, coś takiego. Jeden do jednego, złoty podział kurwa
To już ktoś wymyślił, zanim byłeś w planach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów